Какво става? Да не би актьорите в новия сезон на „Откраднат живот“ да са полудели?

Започнаха снимките на „Откраднат живот“ 8. Впечатляващ успех за български сериал!

Морският бриз може да работи безотказно, но ние в “Св. Анастасия” залагаме на изпитани класически методи.
Да ни е честит новият осми сезон и нека боговете изпратят ветрове и в нашата вентилационна система! – написа в личния си фейсбук профил актрисата Дариа Митушева, позната ни от екрана в ролята на сестра Кирилова от българския медицински сериал „Откраднат живот“. Няколко уловени кадъра показват усмивките на актьорите Грета Манчева, Неда Спасова (Кая) и  Дарина Митушева.

Въпреки летните страсти по време на отпуските, екипът на филма не почива, напротив. В момента ударно се снима Осмия сезон на сериала, а по време на работа, както е всеизвестно в артистичните среди, в миговете на разтоварване винаги има и щури забавления.

Подобно на нея и друга актриса от сериала – Гергана Стоянова, която влиза в образа на анестезиоложката Поли Грънчарова, показва какво е положението в операционната.

Новият сезон на „Откраднат живот“ стартира тази есен. В него ни очакват не само разплитане на най-сложните връзки между героите, но и съвсем нови нагорещени страсти. Нещо повече – ще има и зловещ опит за убийство.


image0 (9K)