Какво направи първата дама на България, докато Радев беше рамо до рамо с Тръмп?

Българският президент Румен Радев и съпругата му Десислава Радева присъстваха вчера на прием, даден от Нейно Величество Елизабет II – кралица на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, в чест на държавните и правителствени ръководители на страните-членки на НАТО и техните съпруги.

На приема Радев застана рамо до рамо до американския си колега Доналд Тръмп.

Днес стана ясно, че обитателят на Белия дом ще направи невероятен жест към Радев и още осем лидери на държави от НАТО. Може би не е изненада, че Тръмп планира да даде днес работен обяд на лидерите на 9 страни-членки, сред които България. Те са единствените в НАТО, които заделят исканите 2 процента от брутния вътрешен продукт за отбрана.

Тръмп: Коментарите на Макрон са много обидни и отвратителни

Интересно е какво направи съпругата на българския президент на „Даунинг стрийт“ 10 преди важния прием при кралица Eлизабет II. Лично първата дама на България се похвали какво се е случило. Това тя направи чрез снимка в личния си фейсбук профил.

„На елхата на Лондонската Даунинг стрийт 10 вече има българска коледна играчка“, написа Радева над снимката, от която се вижда как слага коледната украса от България.

„Поздравления! Зад тази прекрасна играчка украсена с традиционните български шевици стои един народ с хилядолетна история. Благодаря Ви, че представяте България в цялата си красота.“ – написа под снимката потребител на социалната мрежа.


image0 (9K)