НАЙ-НОВИ:

Какво намериха старозагорските полицаи в тази група иманяри

На 2 юли от служители на сектор “Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР – Стара Загора е проведена специализирана полицейска операция за предотвратяване на престъпления, свързани с културно-исторически ценности.
[ad id=”225664″]

В хода на операцията в района на Птицекомбинат – Стара Загора е спрян за проверка лек автомобил “Фолксваген Пасат”, управляван от П. Г., на 28 години, от Стара Загора и пътуващи в автомобила, А. П., на 45 години от Хасково и К. Д., на 38 години от Харманли.

След проведеното разследване са намерени и иззети 46 антични монети, представляващи културно-исторически ценности, 36 банкноти с номинал 50 евро и други вещи.

След направено претърсване в квартирата на А. П. в Стара Загора, са намерени и иззети още 5 старинни предмета, 3 старинни монети, 3 детектора за метал и части за металдетектори.

Образувано е досъдебно производство за престъпление. Лицата са задържани за срок до 24 часа. Работата по случая продължава. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Сигнал за прострелян кон в Павел Баня е получен в…