Какво мразят мъжете според зодиакалния си знак

Характерът на всеки човек се определя от редица фактори, един от които е неговият зодиакален знак.

Мъжете обожават да пият бира с приятели, да гледат мачове, да се излежават на дивана и да играят карти. Това е отговорът на много дами на въпроса какво харесват техните половинки. А какво биха казали за това какво мразят?

Ето какво предизвиква неприязън у мъжете според тяхната зодия:

Овен

Споренето с мъж от зодия Овен не е препоръчително, особено за жените. Те бързо се палят и изпадат в пререкания за най-малкото нещо. Мразят някой да им дава акъл за живота и ненавиждат посочването с пръст към тях, защото смятат, че те са прави за всичко. Освен това не харесват жени, които ги ревнуват, защото обичат свободата, но искат да държат изкъсо половинката си.

Телец

Мъжете от тази зодия не обичат големите промени. Те могат да се ядосат както на яденето в стола, което не им харесва, така и на нещо по-голямо, направено от тяхната половинка. Казано накратко – големи мърморковци са. Могат да се справят с всяко предизвикателство, но първо ще излеят гнева си, после ще действат.

Близнаци

В него живеят две личности, които са доста различни една от друга и могат да мразят каквото им изнася. Мъжете, родени под този знак мразят да им поставят правила, които да спазват. Другото нещо, което ненавиждат, са редът и задълженията у дома, от които гледат да изклинчат. Те ще се възпротивят или ще си намерят извинение, ако ги помолите да изчистят.

Рак

Представителите на силния пол със зодия Рак трудно се справят в напрегнати ситуации, при които се налага да се вземат сериозни решения. Причината е, че те мразят да ги измъкват от зоната на комфорт. В повечето случаи първо се паникьосват, но бързо се овладяват и в крайна сметка се справят. Но с месеци наред ще негодуват, че това им се е случило.

Лъв

Мъжете от тази зодия защитават слабите и беззащитните. Мразят именно хора, които не се отнасят с нужното уважение към тях и тази прослойка. Те са еталон за доброта и ненавиждат насилниците сред представителите на силния пол.

Дева

Не обичат безпорядъка и не биха излизали с жени, които предпочитат да живеят в хаос. Те имат доста яростен характер и не си мълчат, ако нещо не им харесва. Трудно им е да бъдат сдържани.

Везни

Не понасят скандалите и предпочитат да избягват всякакви спорове, особено семейните скандали. Обожават да изпадат в подробности и обмислят нещата в дълбочина. Не понасят хората, които действат първосигнално. Не обичат да излизат със скучни жени.

Скорпион

Не харесват лицемерни хора и мразят онези, които имат самочувствието, че са нещо повече от останалите. Те са изключително властни към половинката си – държат да я контролират и не позволяват тя да ги води за носа. Ненавиждат ревността и поставянето в определени рамки.

Стрелец

Не понасят хората, които постоянно се оплакват и са песимистично настроени за живота. Мъжете Стрелци са доста отзивчиви. Винаги са готови да подадат ръка на тези, които се нуждаят от нея. В тази връзка не харесват онези, които мислят само за собствената си изгода. Ненавиждат използвачите.

Козирог

Мъжете с този знак мразят мързела. Те предпочитат да свършат повече работа, след което да си отпочинат. Прекалено заети са с приоритетите в офиса, затова трудно обръщат внимание на молбите на хората. Не обичат разхвърляни жени. Ако някой засегне интересите им, ще го дразни цял живот.

Водолей

Не понасят графиците и постоянното плануване на всяко едно нещо. Те са над нещата. Обичат да закъсняват и да обиждат околните, дори те да са прави. Мразят да ги критикуват за разсеяното им поведение.

Риби

Те са склонни към самосъжаление, защото са много емоционални. В тази връзка мразят хората, които изтъкват това тяхно качество и не споделят чувствата си. Мъжете от зодия Риби са доста нерешителни. Затова ненавиждат твърде амбициозните хора.


image0 (9K)