Какво да направим, за да отключим отново късмета в дома си

Всеки е изпитвал усещането, че не му върви и сякаш не вижда изход от ситуацията. Ако напоследък заради някаква причина чувствате, че късмета ви е оставил, е време да направите тези няколко дребни стъпки, за да си го върнете отново.
Специалистите са категорични, че всичко е въпрос на вътрешна нагласа. А поверията на нашите баби гласят:

Първото нещо, което е необходимо да направите (това са практикували нашите баби), е да изметете дома си. За целта обаче задължително е необходимо да си купите нова метла. Обърнете сериозно внимание на ъглите, тъй като там има най-много негативна енергия, която е застояла.
Другата важна стъпка за отключването на късмета е да измиете прозорците си. Така ще пуснете в дома си не само слънчевите лъчи, а и ще получите прояснение за живота си.
Третата важна стъпка за отключването на късмета, е да разместите мебелите си. По този метод ще раздвижите енергията в дома си и ще промените посоката, в която върви развитието ви, пише blitz.bg.
Четвърто-  поставете три чертички пчелен мед на таблата на спалнята за хармонични отношения и благополучие. Накрая забършете всички мебели и пода с вода, в която сте разтворили сока от един лимон и късметът отново ще е с вас!


image0 (9K)