НАЙ-НОВИ:

Кака Лара стана за смях в “Маскираният певец”

Кака Лара, както е известна бившата тв водеща Лара Златарева, стана за смях след участието си в “Маскираният певец” през уикенда, а причината е повече от комична и доста неочаквано и за самата нея.

Тя бе гост-участник в хитовото шоу и се бе скрила в костюма на Пилето, в който в миналия сезон изненада много младата певица Дивна. Малко след като свали маската си обаче, Лара се опита да изиграе емоцията, че е успяла да скрие от всички за това предизвикателство.

“Благодаря за поканата и това нереятно приключение! Беше трудно да стоя под маската, защото трябваш да мълча и да пазя тайна. Най-големите фенки на това предаване са моите дъщери, които нямат идея, че съм тук – поздравявам ги!”, заяви Златева.

В същото време обаче, по-голямата й дъщеря – Бернарда, я издъни жестоко с видео, в което се вижда как някой (вероятно възлюбеният на Лара – Веселин Сивков), снима изявата на майка ѝ в момента преди да свали костюма и реакциите на момичетата. Когато маската пада, малката й сестричка Вая, уж учудено, разбира, че това е майка й, докато каката крещи екзалтирано “Да, да, да!”.

Клипчето възмути много от зрителрите на шоуто, пред които винаги се е твърдяло, че освен продуцента на шоуто, никой друг не знае кой се крие под атрактивните костюми. “Нали всичко е много тайно и никой не знае участниците. Тогава по каква причина нищо незнаещ зрител снима детето на Лара в същия момент в който си сваля маската?!”, коменитрат клипчето, което изтече в социалната мрежа.

Очевидно кака Лара не е пропуснала и този път да се похвали с изявата си на всеослушание било то и пред семейството – така, както бе направила и преди години, при участието си във “ВИП Брадър”.

show.blitz.bg

 

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Тапетите днес не са просто хартиени ленти с декорация, както…