НАЙ-НОВИ:

Йордан Цонев: Потенциалът на това правителство е изчерпан

“Потенциалът на този кабинет е изчерпан, каквито и промени да прави не може да промени общото усещане за управленска немощ, за хаос и за несправяне с дневния ред на обществото. Най-яркото доказателство за това е разминаването между това, което хората смятат за проблеми в обществото и това, с което се занимава кабинетът”, Това заяви от парламентарната трибуна депутатът от ДПС Йордан Цонев.
[ad id=”225664″]

“Вижте с какво се занимава правителството след европредседателството?! С интриги, с коалиционни разпри – малката коалиция, голямата коалиция! Това ли е дневният ред на обществото”, попита риторично той, цитиран от “Епицентър”. Цонев не пропусна да  припомни, че “един вицепремиер цяло лято се хвали, че затворил две заведения”.

“Представяте ли си какъв е мащабът на мислене в главата на този човек? И този човек е натоварен да бъде заместник-председател на министър-председателя на държавата! Разбирате ли за какво става въпрос! Само това е достатъчно, за да направим извода, че този кабинет не може да направи кой знае колко повече”, продължи Йордан Цонев.

Той изтъкна, че доказателство за хаоса във властта е дал и вчерашният ден. “Кабинетът обявява подкрепа за Унгария и след това министър-председателят казва, че това решение няма правна стойност, а двамата му вицепремиери – единият учуден и не вярна, че това може да е казано (Каракачанов), а другият – че не може министър-председателят да бламира решенията на собственото си правителство. Може, г-н Симеонов, може, когато тази държава ими вицепремиер като вас, всичко може!”, каза още депутатът.

[ad id=”263680″]

Йордан Цонев посочи също така, че сривът на чуждестранните инвестиции е със 63%. Това е индикатор как външният бизнес усеща нашата “стабилност”, посочи той.

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
"Оказва се, че страната ни има две позиции за Унгария…