Йордан Лечков: Очаквайте изненади във футбола ни

Бившият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков заяви, че се очакват изненади във футбола и по-специално на конгреса, но не пожела да конкретизира какви точно. Той говори пред „Арена спорт“ на БНТ.

„Не е проблем дали президентите ще са в Изпълкома на БФС, но ако са на положение. И има с какво да помогнат. И да са безпристрастни“, каза Лечков.

Той коментира скандалните изказвания на Христо Христов, президент на Марица, който заяви, че е давал подкуп на член на Изпълкома и на Асен Букарев след мача Витоша – Царско село. „Когато кажеш А, трябва да кажеш и Б. Относно Букарев. Футболният съюз е регулаторен орган. Ако има нещо органите на реда да си свършат работата“, каза Лечков.

„Нищо случило се в БФС не беше редно. Така е с датата на Конгреса. Аз не визирам себе си като кандидат за президент на БФС. Трябва да има промяна. Времето тече, а кандидати няма. Предстоят изненади, ще видите какви. Всичко може да се случи. Следващият президент трябва да е с опит и реноме. Всички плюха по Боби, а преди това му гарантираха и засвидетелстваха доверие. Дали това е нормално? В момента нямаме клуб, освен Лудогорец, който да няма финансови проблеми“, заяви още Лечков.


image0 (9K)