НАЙ-НОВИ:

Истанбул ни връща обратно Митьо Очите

Новина от Флагман: Лекарите от Истанбул не могат да направят нищо повече за здравето на Митьо Очите. Те са оценили българските си колеги като изключителни професионалисти.

Един от най-хубавите апартаменти в тузарски комплекс от закрит тип на поморийския бряг всеки момент ще приеме своя стопанин Митьо Очите.Това твърди “Флагман”, позовавайки се на доверен източник. Персоналът е бил упълномощен да подготви жилището във вид, който да изпълнява и медицинска цел и около 20 часа тази вечер се очаква в него да се настани Димитър Желязков-Очите.

Малцина знаят, че подземният бос на Южното Черноморие е собственик на част от имотите в баровския комплекс, някои от които са продадени, а други очакват своя купувач. Най-хубавият апартамент от частта, която била построена със средства на Очите бил отделен именно за боса. Той се прибира с кортеж от Истанбулска клиника, където предстоя точно една работна седмица с цел да се търсят нови методи за спиране на инфекцията в малкия таз и стабилизиране на сърдечно-съдовата система.

„Лекарите в Истанбул, след като направиха изследвания на тялото на г-н Желязков, и ги съпотставиха с постигнатите резултати в болница „Софиямед“ установиха, че българските им колеги са работили изключително професионално и в Турция не могат да направят нищо в повече или по-качествено”, разясни приближен до Димитър Желязков.

Някои от медикаментите, които Очите вземал у нас, са заменени с турски аналог, но пластика на част от органите в малкия таз не е извършвана. Състоянието му не било достатъчно закрепено, за да се премине към следващ етап от възстановяването му. Той обаче се връщал психически по-устойчив у дома.

Не е ясно защо Очите не се завръща в запазената за него стая в петзвездния балнеосанаториум, а в намиращия се в съседство комплекс.

„Неговата стая и съседната до нея са запазени, разбрахме, че г-н Желязков ще се върне в балнеохотела на 7 септември и ще продължи процедурите си по рехабилитация. Далеч е обаче от етапа, в който би могъл да бъде усърден в подводната гимнастика, както писаха някои от журналисти“, каза приближен до боса.

От 8 юни вечерта, когато беше престрелката в Слънчев бряг, до този момент, разследващите органи у нас продължават да смятат, че Очите е в тежко състояние, което не позволява да бъде разпитан, още по-малко да му се повдига някакво обвинение по други престъпления, тъй като специално при сблъсъка на 8 юни той се смята за жертва. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
16 септември в 19h 54m 40s – начало на лунно…