НАЙ-НОВИ:

Искрена ли е Милена от Фермата, когато ги приказва едни в момента и други – след като премисли?

Стюардесата Ваня Илиева безапелационно отстрани адвокатката Милена Станджикова от надпреварата за голямата награда от 100 000 лева две седмици преди финала на Фермата: Пътят на една мечта.

Във Фермата: Надя с неочакван ход ще покаже колко струва Милена

Юристката напусна шоуто за втори път, след като веднъж бе победена на Арената от художничката Антония Сандова, но получи право да се върне в стопанството и да продължи участието си. За последен път тя се сбогува с фермерите в събота вечер, след загубата си от ветерана в дуелите, вечно усмихната и нахъсана за победа Ваня.

Ваня излезе на Арената амбицирана да отстрани Милена, след като юристката я нарече „дребна душа“. В стопанството адвокатката беше в лоши отношения с повечето участници, които смятаха, че тя не работи достатъчно, а посвещава времето си на интриги. Единствената ѝ приятелка в шоуто остана актрисата Даяна Ханджиева. А Стоян, за когото Милена се беше “закачила” като към поредния аутсайдер в шоуто, нещо взе да си посипва главата с пепел за близките си отношения с юристката.

Тя загуби, но не свали усмивката от лицето си и напусна с гордо вдигната глава.

Но въпреки положителния заряд, който тя непрекъснато декларираше, че ѝ дава всичко преживяно в горското стопанство, повечето фермери не ѝ вярваха. Защо ли?

Защото примерите са от почти всеки ден, прекаран във Фермата. Разбрала какво се е случило в кухнята между народната певица Поли и ямболийката Мария, при второто си влизане в играта, адвокатката веднага построи новия сценарий и го заложи много умело с интрига така, че да скара двете жени, които бяха позабвравили конфликта си. Подобно нещо се случи и с изкуствената змия, която едва след часове стана голям проблем за Милена. Примерите наистина са изключително много и будят голяма доза съмнение за нейната искреност, приповдигнатост и опит за манипулация.

Във “Фермата” една змия преобръща играта и Данчо гони Даяна от стаята им

„Фермата“ е невероятна, даде ми уникален шанс да се развия като човек“, заяви тя на сбогуване, като изглежда успя да спечели симпатиите на двама от участниците, с които беше в лоши отношения – Калоян и Мария, поискали ѝ прошка ден, преди тя да излезе на дуел.

Кой ще спечели привилегията да ръководи работата в стопанството в предпоследната седмица от шестия сезон на Фермата и как ще се развият стратегиите на участниците за оставане в шоуто до финала? – ще гледаме тази вечер. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Аз съм македонец, който говори македонски, признат от целия свят.…