Искате ли да знаете дали ще имате късмет на определена дата?

Нумерологията ни казва кога ще имаме късмет

Първо трябва да изчислите личното си житейско число (нумерологията използва този термин неправилно, тъй като всички знаци от 0 до 9 са цифри, а не числа) по датата на раждане. Ето как става: ако рождената ви дата е 03.10.1980 г. то трябва са съберете всички цифри и после да продължите да събирате, докато сведете резултата до една цифра: 0+3+1+0+1+9+8+0=22=2+2=4.

[ad id=“225664″]

Следващата стъпка е да направите същото изчисление за деня, който ви интересува – онзи важен момент, в който планиране съдбоносни действия. Да кажем, че сте избрали 10.08.2017 г.: 1+0+0+8+2+0+1+7=19=1+9=10=1+0=1. Най-важната стъпка: за да определите доколко този ден ще е удачен за вашите начинания, съберете житейската си цифра с тази на набелязания ден – в случая сборът е 4+1=5. Когато направите изчисленията, вижте какво е значението на получената цифра.

1 – Този ден ще засили възможностите впроизволно начинание. Смело предприемайте всякакви практически действия за достигане на набелязаната цел. Ако имате натрупани проблеми, в този ден можете да ги разрешавате със замах. Това е ден, който би бил. полезен на хора, които работят с документи, сключват договори и правят сделки.

[ad id=“263680″]

2 -Посветете деня на планиране, както и на анализ и оценка на вече свършеното. Просто моментът не е подходящ за решителни и активни действия по реализиране на предварително планирани неща – оставете другите да действат. Отложете взимането на решения – освен онези, които са свързани с ежедневната ви рутинна работа, от която няма как да се откажете. Можете да обърнете внимание по-скоро на дейности, които биха ви донесли успокоение и душевен комфорт. Това е ден на контрасти: доброто начало може да доведе до краен провал, а зле започнатата работа може да има благоприятен изход. Денят е съпроводен с трудности по пътя към целта и ако заложите на този момент, по-скоро бихте действали нерешително, въпреки силния си стремеж.

3 – Денят е много активен и е по-добре да го прекарате извън дома, като го посветите на възможно най-разнообразни дела, като редувате работа и отдих. Не трябва да се концентрирате върху една-единствена цел – по-добре посветете деня на разнообразието, като обърнете внимание например на довършването на стари задачи. Този ден е подходящ и за започване на партньорски проекти, както и на затвърждаване на приятелски контакти. Обединените усилия за достигането на важна цел са способни да донесат положителни резултати. Дните с такава цифра са особено подходящи за делови пътувания и различни пътешествия. А ако случайно някой предизвика гнева ви именно в този ден, по-добре въздържайте желанието си да реагирате по-грубо, защото подобни действия могат да се обърнат срещу вас.

4 – По-добре прекарайте този ден у дома или се посветете на работа. Заемете се с обичайните рутинни действия, довършете започнатото вчера, съсредоточете вниманието си върху плановете и ги обмислете, Този момент е съвсем неподходящ за започване на нови неща. И още нещо: изобщо не си и помисляйте в този ден за развлечения и активен отдих – няма да сте доволни от подобни опити.

5 -Ден, препълнен с енергия и активни действия, приключения, неочаквани неща. Моментът е добър за започване на нови неща – позволете си да поемете риск, да се „гмурнете“ в нови проекти. Но всички тези действия ще имат положителен резултат само ако имате пълна увереност, че рискът е оправдан, а и трябва да сте убедени, че стъпвате на здрава основа. Възможно е отдавна започнати дела да ви донесат дълго чакания успех.

[ad id=“237001″]

6 – Душевно спокойствие и хармония – това се изисква в този ден. Откажете се да рискувате с неоправдани постъпки и твърде решителни действия. Не се пренавивайте по пътя към целите си. Както рискът, така и неувереността в този ден могат да провалят начинания, в които е вложена дълга и трудна подготовка. По-добре посветете този ден на семейството, на срещи с приятели и роднини, посвършете нещо из къщи. Денят е подходящ за посещение на семинари и конференции. Просто търсете неща, които не предполагат конфликтни ситуации – това ще ви донесе така важния комфорт.

7 – Най-добре е да посветите този ден на интелектуални дейности – учене, научно-изследователска работа, утвърждаване на изобретения или открития. Може да се посветите и на изкуството в различните му жанрове. Това е ден, подходящ за довършване на стари дела и за търсене на съвети или препоръки по започнати наскоро проекти и ангажименти. Смята се, че в ден с цифра 7 има някаква тайнственост и ако бъде посветен на размисли за живота и проблемите, то е възможно да бъдат намерени решения на трудни ситуации. Този ден може да се превърне в ден на щастието.

8 – Денят е благоприятен за сериозни и важни дела. Решенията се взимат лесно и категорично, а това означава, че биха довели до големи печалби. Сериозните начинания ще имат положителен резултат. Този ден е много подходящ за достигане на мащабни цели, за обединяване на бизнес и различни организации, пише Журнал за жената.

[ad id=“218548″]

9 – Денят носи успех в различни сфери – в търговията, във финансо­вите дела, в изкуството. Смята се, че започнатото или планираното в този ден ще има успех. Това е и време за подсилване на служебни връзки и контакти. За хората с творчески професии денят с цифра 9 е сигурен момент на слава и истински триумф.

 Източник: poleznite.com


image0 (9K)