НАЙ-НОВИ:

Искате ли да видите как изглежда Захари Бахаров зверски пребит?

Захари Бахаров изплаши жестоко последователите си в социалните мрежи, защото показа какво му се е случило съвсем наскоро. Снимката на актьора, на която той е толкова посинен, че чак е неузнаваем, потресе всички.

Оказа се обаче, че побоят над Захари Бахаров е фалшив или поне достатъчно добре докаран от професионалните гримьори на френския сериал “Отдел “Фалшива самоличност”, в който актьорът се снима преди пет години.

“По БНТ изтече и 3-ти сезон на “Le bureau des legendes” (“Отдел фалшива самоличност”), и май никой не разбра. Сега го повтарят по БНТ2. А сериалът е хубав и си заслужава. Правен е от Eric Rochant за Canal+. Чуден шпионски трилър, леко встрани от мейнстрийма. В главната роля е Mathieu Kassovitz, който пък е правил много добри филми и като актьор, и като режисьор. La Haine примерно.

А в 5-ти сезон, два от епизодите са заснети от самия Жак Одиар, с който имах честта да снимам…за около 4 минути. Основната ми роля е в трети сезон. Ако ви попадне го гледайте”, пише Бахаров в профила си в социалната мрежа и както може да предположите, най-вече заради снимката си, той предизвика много коментари.

“О, екстра си бушониран”, гласи един от възгласите, като в повечето Бахаров получава поздравления за прекрасната си игра в политическия трилър с най-големите приходи за френската офис класация. Любопитна подробност е, че в петия сезон на сериала, сниман в Париж, Алжир, Сирия и Иран, за малко се появява и колегата на Захари от “Под прикритие” Александър Сано.

Сериалът е вдъхновен от съвременни събития и действителни истории на бивши шпиони от централната дирекция за външна сигурност на Франция. Бюрото създава легендите – т.е. обучава, тренира и произвежда агенти под прикритие за дълги мисии на чужди територии с френски интереси като северна Африка и средния Изток. Тези герои са дълги години под фалшива самоличност и живеят друг живот./show.blitz.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Кандидат-студентите могат да подават документи за прием в Тракийски университет…