НАЙ-НОВИ:

Инициативен комитет предлага дългогодишния директор на ГПЧЕ “Ромен Ролан” Кънчо Матев за почетен гражданин на Стара Загора

Инициативен комитет направи предложение  първият и дългогодишен директор на ГПЧЕ “Ромен Ролан” КЪНЧО МАТЕВ да бъде удостоен със званието “Почетен гражданин на Стара Загора”. Мотивите за това са изложени в писмо до Председателя на Общинския съвет.

Обръщаме се с призив за подкрепа към всички, които оценяват високо гражданския принос на Кънчо Матев. Считаме, че са безспорни  заслугите му  както за създаването на  ГПЧЕ “Ромен Ролан”, така и за утвърждаването на училището като  “символ на класа, шампионски дух, свобода и артистизъм”. Един голям  човек, педагог и ръководител, който създаде модел  за качество и престиж на  българското образование. Модел за лидер, управляващ с огромната власт на собствения си авторитет.

Присъждането на високото отличие ще бъде акт на утвърждаване и на ценностна система, на образец на живот, в който смисълът е открит в съзиданието и в посвещението на другите.

image0 (9K)

Ако желаете да подкрепите предложението, моля подпишете го на Кънчо Матев – почетен гражданин на Стара Загора Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
От „1000 причини да се гордеем, че сме българи“ №…