Имаме си и такова чудо: Безплатна сауна насред Балкана!

Румен Бахов е открил нов „Пълен абсурд“: Сауна насред Балкана, направена изцяло с материали от природата, в която могат да се съберат 8-9 човека. И да я ползват напълно безплатно.

Сауна насред гората. Напълно безплатна, в комбинация с кристално бистро езеро за охлаждане и дори студена диня за десерт. Разбира се, този десерт – само през лятото.

„На Самодивското сборище от векове ергени дебнат да си хванат самодива. За удобство на днешните ловци на самодиви съм създал тази сауна, с която привличаме самодивите”, казва за Нова ТВ нейният създател Владо Панов.

Сауната е направена изцяло с материали от природата. „Всичко това го започнах в чест на рождения ден на моята съпруга – 13-ти май. Трябваше за моя рожден ден – 13-ти август да е готова, но успях дори да преизпълня плана”, казва той.

„Гордо мога да заявя, че това е единствената по рода си Самодивска сауна и то не само за България, но и за Балканите. Температурата в нея достига до 70 градуса. Това не е просто заслон, в който можеш да се стоплиш. В сауната могат да се съберат 8-9 човека”, казва още Панов.


image0 (9K)