НАЙ-НОВИ:

Илиан Василев: Пеевски е несъстоятелен бизнесмен, след „Булгартабак“ му трябва друго виме

Погледнете Делян Пеевски. Той е в сянката в спора между Домусчиев, Златев, Гебрев. Той е от хората, които получават активи ,но понеже нямат качества да управляват, губят. Вижте, как затвори врати най-голямата фабрика за цигари. Човек е толкова голям, колкото са големи неговите дела.

Г-н Пеевски е несъстоятелен  бизнесмен. Той може да организира прокуратурата, спецпрокуратурата, ДАНС, за да контролира един или друг бизнес.

Това каза Илиан Василев пред Люба Кулезич по Евроком. Има и други олигарси-политиците. Те целят след време да останат с десетки милиони. Класически пример е Доган, който получи ТЕЦ-Варна за 3 500 лв. Това е обидно за всички предприемачи и граждани. Сега става раздаване на поръчки, проекти и бизнес.

Поръчките са за пътищата, идва „Белене“. Сега върви съзнателно убиване на „Мариците“. Тази операция се оправдава с екополитика. Изведнъж нашите хора станаха много “зелени”. Милиарди ще се раздават. И кой олигарх ще ги получи? Нито една от двете страни не иска да свали премиера. Те се позиционират, за да бъдат по-близо до сърцето му. Пеевски, след като унищожи „Булгартабак“, му трябва друго виме. Пеевски иска да вземе още един актив. Той работи заедно с банка ВТБ в сделката „Виваком“. ВТБ няма да го оставят на мира, защото там дължи много пари.  Олигарсите са случайно попаднали хора с много пари. Те не могат да бъдат за пример. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
С гол на Кристиано Роналдо Ювентус стигна до успех в…