Изчезна шефът на КАТ – Казанлък

„От късния следобед на 12 декември няма информация за началника на КАТ-Казанлък – Тодор Николов. Има сформирани групи, които издирват Николов в момента“, заяви иректорът на ОД МВР-Стара Загора ст. комисар Георги Хаджиев.

„Сигналът е подаден от сестрата на полицая още снощи, тъй като не се е прибрал и не е вдигал телефона си. За издирване е обявен и личният автомобил на Николов. Изчезването на шефа на КАТ е необяснимо за мен“, добави още Хаджиев, цитиран от Дарик.

Междувременно стана ясно, че на 12 декември е задържан служител на КАТ – Казанлък от Вътрешна сигурност към МВР. Засега не може да се прави връзка между двата случая, допълни директорът на ОД МВР – Стара Загора.

За последно Николов е видян от журналисти на станалата катастрофа на пътя Мъглиж -Казанлък около 10.00 часа в сряда. В 16 часа на 12 декември е последният телефонен разговор с него и оттогава се губят следите му.

На 13 декември Тодоров не се е явил на работа. Тодор Николов имал три телефона, но и трите били изключени. Нямало го и личният му автомобил.

Тодор Николов е началник на КАТ-Казанлък от няколко години. Той е син на покойната кметица на Бузовград Елена Николова. Не е семеен, 38-годишен е. Мъжът живее със сестра си в Бузовград, а съселяните му сега са научили за изчезването му.

Изчезването на полицая Николов напомня на друг случай с изчезнал внезапно и мистериозно казанлъшки бизнесмен, който бе в неизвестност месец, припомнят запознати. Според тях изчезналият тогава бизнесмен се появил също толкова мистериозно, както и самото му изчезване.


image0 (9K)