Изключително популярна личност прекрачва портата на Фермата тази вечер

Тази вечер във Фермата: Нов свят започва седмицата на Отворените врати. Първият гост, който ще я посети, е една изключително популярна личност.

Във Фермата всичко се продава, казва Иван Христов на участниците минути преди да отворят широко портите. Зрителите станаха свидетели как вече в няколко епизода фермерите произведоха, сътвориха и накрая опаковаха красиво част от своята продукция. Те измайсториха различни глинени съдове, шапки, арт къщички за птици. А хранителните им продукти и консерви са изцяло екологични. Основно жените се потрудиха и вложиха много въображение, за да оформят в търговски вид всичко и постигнаха отлични резултати.

Участниците във Фермата тази година са единодушни кой ще спечели 100-те хиляди

В епизода довечера първият гост на фермерите ще бъде актьорът Асен Блатечки, а след него ще влезе и икономистът Владимир Каролев, който беше част от предишния сезон като ментор. Пред настоящите участници той споделя, че това са били трите най-хубави седмици в живота му.

Кой е мистериозният старейшина, който влиза във “Фермата”?

Какво ще успеят да продадат новоизпечените търговци на клиентите си и какво още ще се случи, гледайте епизода довечера от 21 часа по бТВ.


image0 (9K)