Изгониха Охене при зрелищно равенство на Берое срещу Локомотив

Берое и Локомотив завършиха 3:3 в контролна среща, играна в Пловдив. Берое поведе с 3:0 с попадения на Яя Меледже, Александър Василев и Мартин Камбуров. Минута преди почивката домакините върнаха един гол чрез Ален Ожболт, а след подновяването на играта Анте Аралица направи резултата 2:3. Крайното 3:3 бе оформено от Буна в последните секунди от срещата.

Берое излезе напред в резултата в 6-та минута. Бриджидо проби по левия фланг и центрира в пеналта, където Желев намери Меледже на границата на наказателното поле. Новото попълнение на „Берое“ прати топката в мрежата с хубав плътен удар – 0:1.

Три минути след това Жуниор от домакините стреля от дистанция, топката се удари в горната греда и се върна на терена, където Буна успя да я прати в мрежата, но реферът маркира засада на нападателя.

В 18-та минута Василев центрира чудесно в наказателното поле, където Камбуров отправи мощен удар с глава, но Пиргов успя да избие.

В 26-та минута Аралица изведе Писонкович на стрелкова позиция, но Аргилашки се намеси блестящо.

Три минути по-късно Берое удвои преднината си. Първо Камбуров овладя след грешка в отбраната на домакините, отправи удар, но Масоеро изби пред голлинията. В следващия момент Камбуров центрира в наказателното поле, където непокрития Василев се разписа след удар с глава – 0:2.

В 34-та минута Берое поведе с 3:0 след попадение на Мартин Камбуров. Голмайсторът прати топката във вратата с глава след центриране на Желев от десния фланг.

Домакините върнаха едно попадение малко преди почивката. Умарбаев бе изведен зад гърба на отбраната, навлезе в пеналта и предостави за Ожболт, който не сгреши от близка дистанция.

В 52-та минута Локомотив намали резултата до 2:3. Илиев намери Аралица в пеналта, а той се разписа с удар от малък ъгъл.

В 66-та минута Карлос Охене получи втори жълт картон и беше изгонен, но Берое не продължи с намален състав, след като Стоян Иванов се завърна в игра.
Ганаецът получи червен картон в мача от първенството срещу Локомотив и беше наказан за три мача.

Две минути след това Аралица изведе Цветанов сам срещу Аргилашки, но вратарят спаси удара на крилото.

В 73-та минута Минчев центрира от корнер, а Цветков засече с глава, топката се удари в гредата, мина пред голлинията на домакините, а на задна греда Ерол Алкан успя да я докосне, но това не бе достатъчно топката да влезе в мрежата, а да се удари в гредата излезе в аут.

Локомотив (Пловдив) успя да изравни в последните секунди на двубоя. Илиев проби, навлезе в наказателното поле и предостави за Буна, който прати кълбото в мрежата за крайното 3:3

Берое: 23. Георги Аргилашки (68‘ Иван Гошев) – 11. Иван Бандаловски (85′ Ангел Генчев), 4. Ерол Алкан (76‘ Георги Маджаров), 13. Надим Ангелов (55‘ Валентин Иванов), 19. Александър Василев (46‘ Матеус Леони) – 6. Александър Цветков( 88′ Стоян Вергиев), 2. Яя Меледже (62‘ Иван Минчев) – 3. Милен Желев, 24. Стоян Иванов (46‘ Карлос Охене), 28. Рубен Бригидо – 15. Мартин Камбуров (46‘ Никола Маринов)


image0 (9K)