Изгонената от Big Brother Дебора: Влизам в болница… Много скоро и Биг Брадър и всички ще разберете коя съм

Дебора, която доби популярност с участието си в Big Brother: Most Wanted“ се e оплакала, че след предаването здравето й е силно влошено.
Припомняме, че фолк певицата не се чувстваше добре в къщата и не спираше да нервничи и вика, напсува и Биг Брадър. Вследствие на това тя бе изкарана преждевременно от шоуто.

[ad id=“263680″]

При последвалото си гостуване в „На кафе“ тя се появи с насинено лице и обясни, че трима души са я пребили пред входа на дома й. За това тя заподозря бившия си приятел. Дебора обясни, че от 5 години страда от психически атаки, които били изчезнали, но се появили отново в къщата на „Big Brother: Most Wanted“.

Сега певицата обясни, че влиза в болница и се закани на екипа на предаването:

„Много скоро и Биг Брадър и всички ще разберете коя съм! Аз не се продавам за пари… Както повечето за хонорара! Имам достойнство, въпреки че ме изкарахте алкохоличка! Аз имам паник атаки и в Брадъра се засилиха, и те знаеха, написах го в анкетата! Това предаване се подигра с мен, моето достойнство и чест! Аз не заслужавах това! Но, нищо де, всеки си плаща за стореното! Утре влизам в болница поради мъчителни паник атаки и нервен срив! Дано Биг Брадър спечели от това да вкара някой при психолози и невролози! Благодаря Биг или Миг си, но ми писна да правите хората на глупаци! Всеки има слаби страни, а вие се възползвате! Защо! Парата прави нещата ! Точка!“

Източник: dir.bg


image0 (9K)