НАЙ-НОВИ:

Извънредно от съда за свирепия убиец Северин

Извънредно от съда за Северин Красимиров, който на 6 октомври миналата година зверски изнасили и уби журналистката Виктория Маринова.

Обвиненият за жестокото убийство Северин приема наложеното му от Окръжния съд в Русе наказание и няма да обжалва присъдата.

До изтичането на законоустановения срок защитата на 21-годишния ром не е внесла във Великотърновския Апелативен съд жалба или протест по постановената присъда, информира TVN.

На 22 април състав на Окръжния съд в Русе призна Красимиров за виновен в извършването на три престъпления – умишлено убийство, изнасилване и блудство и го осъди на 30 години затвор при първоначален строг режим. Красимиров поиска съкратен процес и така на практика се спаси от най-тежкото наказание – доживотен затвор без право на замяна. Служебният му защитник дори поиска по-лека присъда. Според него, имало превес на смекчаващите вината обстоятелства и заради това наказанието трябвало да бъде в по-нисък размер. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Днес започва Националното външно оценяване за 4 клас. Първият изпит е…