НАЙ-НОВИ:

Известна докторка е новата половинка на Васил Иванов

Васил Иванов отново лети на крилете на любовта! Популярният разследващ журналист вече не крие новата си половинка. От известно време той е обвързан с популярната докторка Цветелина Спиридонова и двамата вече живеят на семейни начала.

За новата жена в живота на водещия се заговори в началото на годината. Слуховете тръгнаха от негова публикация във Фейсбук, от която стана ясно, че той е прясно обвързан с неизвестна мадама и щастливо разведен със съпругата си Деница. Името на тайнствената госпожа се пазела в дълбока тайна цели 6 месеца. За любовните му трепети знаели малцина верни приятели, но мълчали, за да не си развалят приятелството с напористия журналист.

В началото на юли самият Васил се похвали, че с доктор Цветелина Спиридонова са заедно на море. За първи „семеен” воаяж не избрал любимата Каварна, където не пропускаше морския сезон, а съседна Гърция. Признал, че с докторката се събрали като двойка малкослед имения му ден. Били много щастливи, не крояли планове за бъдещето, ами се радвали на всяка минута взаимност, защото работните графици и на двамата били претоварени.

За д-р Спиридонова се знае, че е хирург-ординатор в УМБАЛ „Царица Йоана” София, известна като ИСУЛ и главен асистент в Медицински университет София. След смъртта на баща си проф. Стайко Спиридонов поема ръководството болница “Хигия”. През ръцете й са минали доста ВИП персони. Тя е член и на областния щаб за борба с коронавируса в Пазарджик, макар че вирусологията е далеч от специалността й. Живо се интересува от всички световни публикации на тема пандемия и как може да се справим с нея. Заела се е с подготовката за изработване на Национален протокол за лечение на коронавирус, който да бъде съобразен с медицинските практики във водещи държави по света и да подпомогне работата на Националния оперативен щаб. Идеята за начинанието била на премиера Бойко Борисов. Д-р Цветелина Спиридонова имала двама приятели, болни от Ковид-19, което допълнително я нахъсвало да събира знания по темата от разни сайтове и да дава съвети на хора със симптоми на смъртоносната зараза.

„Направете си ритуал за бягство от Ковид действителността. Всеки ден, в един и същи час останете насаме със себе си и правете нещо което обичате, нека бъде еднотипно. Например – чаша вино с музика. Любима книга. Вана. Дълъг душ, сглобявайте, разглобявайте, редете пъзели. Но всеки ден, в един и същи час го правете. След три дни ще ви е вече необходимост”, съветва и в медиите популярната лекарка. Според нея човек трябвало да се лишава от дълго висне пред телевизора. От три до пет часа тишина действали доста релаксиращо на психиката. Разбира се, препоръчвала и първи стъпки за лечение при симптоми на коронавирус.

Сред най-популярните пациенти на лекарката е залятата преди много години с киселина Мария Бонева. Бизнес дамата никога не е криела, че е изключително благодарна за възстановяването си на д-р Спиридонова, която не само участвала в серия от операции след драмата, но оставала след работа на нощни дежурства, говорели си приятелски и дори хранела с лъжичка Бонева.

Доктор Спиридонова ревниво пази личния си живот, но покрай Васил Иванов няма как той да остане дълго в тайна. Красивата лекарка има малък сина – Боил. Васил Иванов пък има три деца от три жени. Подписвал е граждански брак само с фармацевтката Деница, от която има дъщеря Мария. Двамата се развеждат четири лета след бракосъчетанието, а Васил споделя, че бившата му половинка не била голяма домакиня. Налагало са да я учи да готви, да я кара да чисти – все неща, които не влизали в задълженията на мъжа.
Майката на сина му Васил също се казва Деница. Връзката с нея е доста краткотрайна и бурна. Въпреки раждането на Васко-младши, разследващият журналист решава да сложи точка в отношенията и напуска „семейното гнездо”. Причината отново били битовизмите, пише Уикенд.

Първата жена, която журналиста показа пред медиите, е неговата колежка Цвети от Нова телевизия. Отношенията им се развиваха хармонично, докато български летовници не го спипаха с друга жена на летището в Анталия. След като снимките се появиха в медиите, връзката се разпадна. Според мълвата, Васко изял як кютек с вестник, навит на руло, по главата заради изневярата и си тръгнал скоропостижно с едно сакче от дома си. От любовта с Цвети имат дъщеря – Яна.

Трите жени на разследващия журналист успяха да се обединят преди две години, когато му се наложи да прекара известно време във ВМА. Тогава Васил Иванов бе на косъм от смъртта, лекарите източиха 7 литра течност от черния му дроб, за да го върнат към живота, а изпитанието помирило членовете на многолюдното „семейството”. Как бившите булки ще приемат настоящата му любива доктор Спиридонова засега не е ясно, но пък времето ще покаже… Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Порокоба тегне над имението на покойния Коста Цонев в Бистрица.…