Известен лекар пиян и надрусан блъснал скъпарското Бентли край Стара Загора

Пиян и надрусан лекар се блъсна в чисто новото „Бентли Континентал ГТ спийд“ на народния певец Благовест Бичаков.

Припомняме, че инцидентът стана близо до Стара Загора, в аварийната лента на магистрала „Тракия“, в неделя вечерта.

Софиянецът, който е сред известните специалисти по инвитро процедури у нас, карал личното си БМВ в посока София с доста висока скорост в най-дясната лента, пише „Телеграф“.

При удара Бентлито е запратено право в отводнителната канавка.

[ad id=“226585″]

„Дори не е направен опит да намали преди сблъсъка с багажника на Бентлито“, коментират пътни полицаи , които пристигнали минути след подадения сигнал на 112.

От пробата с дрегер било установено, че столичният лекар има 0,79 промила алкохол в кръвта си, което е около 1 голяма водка. А от теста за наркотици били открити следи от кокаин. Мъжът е и единственият пострадал в катастрофата, като е с разбит нос и сцепена вежда.

[ad id=“237001″]

Веднага след приключването на огледа са свалени регистрационните табели на БМВ-то, като е написан и акт на водача – 40-годишния Иван С. Другият шофьор е в добро състояние, като проверката показва, че в кръвта му не са намерени нито алкохол, нито наркотици. Луксозната лимузина, в която се е ударил лекарят, е собственост на народния певец Благовест Бичаков, коментира кметът на родното му село Бели Искър Крум Георгиев. Зад волана обаче е бил съселянин на певеца – 31-годишният Васил Дамянов.


image0 (9K)