НАЙ-НОВИ:

Извадиха полужив от Дунав младеж, пребит и хвърлен в реката

Млад мъж е изваден в много тежко състояние от Дунав край Козлодуй. В събота разхождащи се край реката чули викове за помощ и веднага подали сигнал на тел. 112.

На място пристигнали спешни медици и полицаи, които с общи усилия извадили от водата мъж, който бил полужив. Оказало се, че това е 30-годишният Иван Иванов, популярен като Паричката, е научила ексклузивно агенция BulNews. Мъжът е от Русе, но работи в АЕЦ и е част от футболния отбор на „Огоста“ от близкото село Хайредин.

Лекарите видели, че здравословното му състояние е тежко и затова веднага го транспортирали за „Пирогов“. Там установили, че той е с множество счупвания, които нямат нищо общо с падане в река. Пред разследващите пострадалият изненадващо обяснил, че е пострадал, докато се разхождал и така получил травмите в прешлените си.

В Козлодуй обаче се коментира, че Паричката е бил хванат на калъп с гаджето на местна мутра, който го пребил и хвърлил в Дунав.

Младежът не е конфликтен, но всички знаят за неговото влечение към нежния пол и затова не са изненадани, че е заловен в крачка.

Може би и по тази причина пострадалият не е подал жалба в полицията и така случаят остава без последствия за участниците в него. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
На 49 години Наоми Кембъл е сред най-звестните модели в…