НАЙ-НОВИ:

Извадиха от Марица единия от загиналите в мелето в Пловдив. Цяла нощ всички са били на ромска сватба

Преди да седнат в колата, цяла нощ всички пътуващи в Опел-а са купонясвали на ромска сватба. По-рано днес беше извадено тялото на едната от жертвите – 16-годишно момче.

19-годишния шофьор, предизвикал тежката катастрофа на бул. „Марица – Юг“ с две жертви, вече е вън от опасност за живота. Това каза Ст. комисар Йордан Рогачев, цитиран от Trafficnews.bg.

Той съобщи още, че бащата на виновния водач е задържан. Освен него е задържана и собственичката на колата. Вероятно обаче тя няма да остане за дълго в ареста, тъй като се оказало, че е прехвърлила возилото на бащата на близнаците преди малко повече от месец.

Все още не е готов химичният анализ, който ще покаже дали водачът – 19-годишният Огнян Дебелаков, е употребил алкохол и наркотици. Нито близнаците, нито баща им са имали шофьорски книжки. Загиналият брат на шофьора е бил глобяван 4 пъти за управление без шофьорска книжка, като актовете му са 800 лева.

Цялото семейство, замесено в трагедията с двата трупа в Пловдив, е било извън закона

„Загиналите, водачът и другият пътник в колата са празнували в махалата сватба. По едно време са взели колата и са тръгнали да се разхождат. Взети са кръвни проби, които ще са готови до края на деня”, заяви Ст. комисар Рогачев.

Припомняме, че според жители на Столипиново шофьорът е бил в нетрезво състояние. Местни разказаха, че всички пътници в Опел-а са живеели в един и същи вход в центъра на махалата.

Трупът на втората жертва – 16-годишно момче, бе изваден от Марица по-рано днес. След удара тялото му е изхвърчало от колата и е паднало в реката. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
47-годишният изпълнител сам обяви новината, когато получи награда по време…