НАЙ-НОВИ:

Ивон от “Съни бийч” живее с братовчед си на семейни начала

Звездата от “Съни бийч” Евелин Костова е гадже със свой братовчед. Екранната аниматорка на хотела Ивон живее на семейни начала с половинката си Михаил Петров, който също е актьор.

                                                                Дядо ги издал, на тях не им пука

Двамата са заедно от цели 7 години, разбират, че са далечни роднини едва когато нещата помежду им стават много сериозни. Роднинството име разкрито от дядото на сексапилната актриса. Възрастният човек се вълнува от корените на семейството си. Докато проследява родословното дърво на фамилията си, открива кръвна връзка между своя род и този на любимата на внучката му.

По този начин разбира, че Евелин и Мишо са пети братовчеди. Дядото споделя това на внучката си. Красавицата изобщо не се трогва от факта. Тя споделя на Михаил откритието на дядо си. И двамата се разсмиват и са на мнение, че това няма как да прекрати връзката им.

“Много далечни роднини сме. Не може да стане кръвосмешение”, категорични са двойката актьори.

Двамата се запознават покрай работата.”Театърът ни събра. Още преди НАТФИЗ. Занимавахме се с аматьорски театър – аз в София, тя в Перник. Видяхме се на един фестивал на морето. Евелин беше по бял потник, а гърдите и под него изглеждаха огромни! Останах като гръмнат”, казва Михаил. Актрисата и половинката й не мислят още за сватба. Двамата се опитват да се развият колкото се може повече в кариерата си, пише „България Днес”.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Турнирът по плуване "Русалка", който трябваше да се проведе в…