НАЙ-НОВИ:

Иван Ласкин влиза във Фермата позитивно настроен

Ласкин е втората известна личност, която ще се бори за голямата награда от 100 000 лева, след като миналата седмица бе обявено и участието на Владимир Николов.
Ето какво споделя той в интервю за bTV:

„Вероятно чрез този проект ще се случат неща, които да предизвикат в младите хора някакви познания, които аз имам, свързани с природата. Влизам изключително позитивно настроен. Искам да покажа, че по телевизията наистина може да съществува добро образователно място, каквото е „Фермата“.

[ad id=”236999″]

„В първи сезон на „Фермата“ върнахме зрителите 100 години назад във времето, във втори им показахме какво е съвременен патриотизъм, а в трети, който е под мотото „Ново начало“, имаме специална мисия – да докажем, че е възможно в 21 век да живеем модерен живот, да бъдем щастливи, без да бъдем свръхконсуматори“, разказа Андрей Арнаудов.
Най-важни за предаването отново ще бъдат участници от кастинга, чрез които ще се развие темата за завръщането към корените, но през погледа на модерните хора от 21 век.

Андрей разкри, че една от участничките е от Македония, но вече смята себе си за българка, пише dir.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
С гол в добавеното време на бразилеца Матеус Леони на…