НАЙ-НОВИ:

Ивана поставя ново начало: От телефона си изтрила поне 10 имена на фалшиви приятели

„Най-хубавото което ми се случи по време на пандемията, бе, че изчистих излишното от живота си – от телефона си махнах поне 10 човека, които не смятам че трябва да фигурират там. Махнах и всичко излишно от гардероба – всичко което не нося, изчистих си мислите. Сега сякаш съм нов човек”.

Това сподели пред „България Днес“ фолккралицата Ивана, която само след дни ще навърши 52 години в блестяща форма и песен на уста. “Ще празнувам рождения си ден в малък кръг от най-близките до мен хора, този път няма да е лудо парти”.

Папараците на вестника изненадаха Ивана във фризьорски салон без капка грим, а на хубавата й фигура обута в кожен клин могат да завидят и 20-годишни девойки. „Напоследък съм запалена по йога, предпочитам я пред тежките фитнес силови тренировки. Това е моята медитация и разтягане“, коментира фигурата си певицата.

За личния си живот Ивана не обича да говори и дори да има мъж в живота си тя не би го осветлила публично. „Смятам, че щастието обича тишината и не вярвам, че любовните ми личните отношения трябва да се разгласяват. Освен това те интересуват хората“.

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
„Няма да празнувам рождения си ден утре. Не само че…