Ивайло Захариев напуснал жена си и двете им деца

Хитовият актьор Ивайло Захариев и жена му Миряна са разделени. Това e научил ексклузивно в. „България Днес“.

Източници, близки до двойката, твърдят, че звездата от „Под прикритие“ и „Пътят на честта“ се е изнесъл от семейния апартамент и живее сам в отделно жилище. Според тях двете им деца са останали при майка си, но ходят от време на време при баща си. Миряна определено не е забелязана да се навърта в новия квартал на суперизвестния си съпруг. Според слуховете няма и нова жена в живота на чаровния актьор. „България Днес“ е потърсил за коментар Ивайло и Миряна, които категорично отказали да коментират около личния си живот, но и не отрекли раздялата си.

Запознати твърдят, че от няколко месеца двойката вече не живее заедно, а каква е причината за това, те оставят на догадки. От профила в социалните мрежи на Миряна става ясно, че в последно време Ивайло не присъства в активния семеен живот. От август 2018 г. звездата от хитовия сериал по Нова телевизия „Пътят на честта“ буквално е изтрит от семейния живот или поне за това говорят снимките – на последните, публикувани от Миряна, от актьора няма и помен. Макар неведнъж да е споделял, че е доста романтичен, явно Ивайло не съумява да съчетае многото си ангажименти в театъра и киното и грижата за пламъка на любовта между него и съпругата му.

Захариев, който направи най-големия си пробив с участието си в „Под прикритие“, e пример за изключително грижовен съпруг и баща. Той често е забелязван неотлъчно до семейството си и не веднъж е засичан в различни столични градинки да се грижи сам за синовете си Филип и Дамян.

Ивайло и Миряна са двойка от почти десетилетие. Те се запознават в протестантска църква. Само няколко месеца след старта на романтичните им платонични отношения Ивайло събира смелост да предложи брак на любимата си. През 2012 г., когато е пикът на славата на чаровния актьор, двамата минават под венчилото. На пищно тържество пред 120 гости те се врекоха във вечна вярност. Церемонията се състоя изцяло в протестантските традиции, които Ивайло и Миряна следват. Пълен шок за почитателките на 35-годишния софиянец е фактът, че той не е имал интимни отношения с любимата си до първата им брачна нощ.

„Първата ни целувка беше пред олтара. Не сме имали интимни отношения преди брака“, сподели тогава в интервю известният актьор. Според последните светски слухове Ивайло се е отдал изцяло на снимките и промотирането на новия сериал с негово участие „Пътят на честта“. В него ролята му е на семеен мъж, който внезапно е изоставен от жена си. В реалността обаче не е ясно кой кого зарязва и дали това се случва в границите на добрия тон. В свободните си ергенски вечери Захариев често излиза с Ники Станоев, с когото играят в обща постановка. Двамата са забелязани в киносалон с две непознати девойки. Едно е ясно – Ивайло винаги е твърдял, че е изключително верен и не одобрява изневярата.

В едно от последните си интервюта той споделя, че изневярата във физическия му вариант е нещо, което произлиза от душата на човек и подобен тип действия зависят от личния морален кодекс. „Аз не бих си позволил да обърна внимание на някой, ако това ще нарани половинката ми“, твърди актьорът.

Макар на теория да е убеден в правилната методика за създаването и скрепяването на едно истинско семейство, явно в практиката нещата сериозно куцат. Това води и до краха на отношенията му с Миряна. Сега всичко остава в ръцете на догадките и фантазиите защо Ивайло и Миряна са се разделили и предстои ли развод. А самият той пише в своя фейсбук профил: „Щом сме свободни да бъдем това, което сме, да вярваме в това, което ни дава живот, и най-вече, че обичаме, значи живеем щастлив живот (дори в някой момент да го забравяме).“

 


image0 (9K)