Зрителски коментари за титаничния сблъсък между Митко И Ивайло във Фермата:“Нов свят“

Титаничният сблъсък в поредния двубой във Фермата:“Нов свят“ между софтуерния милионер Митко Караиванов и журналистът Ивайло Шопски предизвика тътен от емоции както сред съотборниците им, така и сред зрителите на формата.

По време на дуела двата най-силни мъжки характера в шоуто си позволиха и вербална престрелка. На поредната ода за мъжкарството, като издекламирана от Иво, че Митко едва ли не е получил шанса да изпъкне като герой, Караиванов избухна: Като те бия 10:0 ще козируваш и ще спреш да коментираш!

Шопски не му остана длъжен: „На теб ли ще козирувам, бе, мухльо?!“.

Репликата му предизвика тихо, но силно недоволство сред насядалите в публиката фермери.

IT специалистът от Димитровград и собственикът на пътуващо читалище минаха през епичен сблъсък, чиято кулминация беше играта „Горяща каруца“.

В нея участниците бяха завързани с въже за противоположните краища, а целта – да изтеглят колелата максимално в своето поле след 4 рунда, всеки от които им костваше 3-минутна агония. Мъжка битка на болка и издръжливост на ръба на човешките възможности.

Победата си Митко Караиванов посрещна първо на колена – върху грохналото му тяло на арената наскачаха всичките му съотборници, за да го поздравят, радостни от крайния резултат.

Какви са реакциите на зрителите след края на двубоя, от който като попарен и победен само с 0,5 точки актив, от Фермата си тръгна Ивайло Шопски:

„Толкова противен човек, а с такава хубава кауза…жалко. Всички обвинения, които каза за Митко, са всъщност валидни за самия него – фалшив, егоцентрик, искащ да се хареса на всички и те да се съгласяват с него. Арогантен и с лукави очички, нали? Беше видимо, че не можеше да си намери място след сладката победа на Митко… даже се опитва да извърти нещата така, че видиш ли Митко е лукав, защото мисли един ход напред и има стратегия… ами, дървена главо, ти също имаше възможност, но реши да се правиш на голям мъж. Не съм коментирала постове от години, но заради такива арогантни индивиди…“

„Най-накрая от фермата си тръгна един комплексиран, двуличен , невъзпитан, противен и с отвратителен характер човек! Каузата му е страхотна, но аз лично не бих искал да го срещна или пък моите деца да слушат неговите беседи. Той се държи като хамалин и сипе обиди срещу хора, които са възпитани и успели в живота.“

„Честита победа на Митко! По-добрият ЧОВЕК доказа, че е по-добър. Арогантният доказа, че е арогантен и че не може да губи с достойнство. Ивайло и на края изхвърли злобата, която носи в душата си, като нарече Митко мухльо.Това, което чух да казва Митко е, че ще спонсорира книга на Ивайло. Силата на Митко е във вътрешния му мир, слабостта на Ивайло е неговата неуравновесеност и желание винаги да е прав. За мен това е най-значимият дуел за всички предавания защото беше сблъсък на характери, напълно противоположни. И по-добрият победи!“


image0 (9K)