Зодия Стрелец – астрологичен хороскоп за месец септември

На 1 септември, ако сте съумели да осъзнаете важността на вашите задачи, започнатото в  последните дни ще ви донесе отлични резултати в почивния ден. Денят позволява да поговорите с партньорите си за предстоящо вложение в доходен бизнес или за регистриране на фирма.

На 2 септември известие в почивния ден ще стане причина за големи промени не само в личния ви живот, а и на работното ви място. Не пропускайте да използвате добрия си шанс, защото скоро може да не ви споходи. Здравият разум и добре обмислените действия ще ви предпазят от сериозни грешки.

На 3 септември денят е благоприятен да обмислите промяна на работата и начин за привличане
на нови делови партньори. Активността на работното място ще ви донесе финансови постъпления,
които не бива да инвестирате прибързано.

На 4 септември от сутринта сте без настроение. Въпреки умората, защото сте си легнали късно, е добре да отхвърлите служебните си задачи. Намерете подходящ начин за изява на професионалните ви качества. Не налагайте настойчиво, дори с агресия мнението и идеите си.

На 5 септември не водете делови разговори и не позволявайте на ваши партньори да ви убедят да се включите в рисковани начинания. Поискайте доказателство, че и те ще инвестират и че вашият дял не е най-големият.

На 6 септември денят е почивен, но ви очакват разправии в семейството. Ако действате с трезва мисъл и спокойно преценявате последствията, ще се справите без емоционални поражения и ще отидете на работа освободени от напрежението.

[ad id=“236993″]

На 7 септември неочаквано ще ви изненада делова среща, която ще остави трайна следа в живота ви, ще повлияе на професионалните ви планове и ще ви осигури бъдещи приходи. Ново запознанство ще ви зареди с вдъхновение и желание да творите.

На 8 септември, в почивния ден, трудностите, с които ще се сблъскате, не са повод за депресия. Печелившата позиция е отредена за тези от вас, които развиват собствен бизнес. Съветите на вашите делови партньори ви носят полза.

На 9 септември, в почивния ден, бизнесмените да не бързат с уговаряне на инвестиции. При работещите в бюджетната сфера се появява нова възможност за повишение през следващата седмица. Ако сте планирали делово пътуване, ще останете доволни от резултата.

На 10 септември в и предстои важна среща, която ще ви накара да се замислите сериозно над бъдещите си професионални планове. Работете упорито и отхвърлете задачите си. Следобед не са изключени радостни новини, свързани с близки хора.

На 11 септември звездите даряват занимаващите се с творчески професии с много фантазия и  съзидателна енергия. Не обвинявайте Съдбата си, ако замисленото от вас не носи очакваните резултати. Имате възможност да блеснете с неподозирани способности.

На 12 септември на работното място не се захващайте с неясни задачи, за да избегнете опасността от финансови загуби заради ваши грешки. В личния живот са възможни усложнения заради лекомислието на близките ви. В този ден не планирайте среща с колеги да те или деловите си партньори и не спорете с никого.

На 13 септември съществува възможност за подобряване на вашето материално състояние. Не я пропускайте! Следобед не са изключени проблеми със съседите ви или с ваши познати. Бъдете търпеливи и сдържани, ако се опитват да ви използват.

На 14 септември избягвайте познанства, каквито и да са. Ще ви донесат скорошни проблеми. Внимавайте в отношенията с близки и познати. Ситуацията на работното място може да се изостри до крайност. Нежеланието да разберете колегите си води до разправии, за които вината е изцяло ваша.

На 15 септември, в почивния ден, се пазете от интриги на работното място, породени от вашата активност и компетентност. Не се доверявайте на съвети, които целят да ви объркат. След работа се приберете у дома. Денят ви обещава спокойствие.

[ad id=“236999″]

На 16 септември, в почивния ден, е във ваша полза да завършите започнатите задачи, защото новите са предварително обречени на провал. Проблемите ви изискват помощта на приятели и колеги. Не се отказвайте от подкрепата на влиятелни познати, които ще ви помогнат по-лесно да намерите правилното решение.

На 17 септември се заемете с новите си задачи, без да се притеснявате от трудности заради нахалството на вашите конкуренти, искащи на всяка цена да научат плановете ви. Не им обръщайте внимание и не им давайте никакви обяснения.

На 18 септември без много усилия осъществете идеите си. Новите предложения ви обещават големи печалби, особено ако са свързани със строителство, търговия, а и ако сте се отдали на творческа дейност.

На 19 септември са възможни сериозни проблеми с хората от вашето обкръжение. Денят ви поднася трудности, а начинанията, ако не са обмислени, може да ви провалят заради сериозни финансови загуби. Забравете рискованите действия, заради които няма да спечелите уважението нито на вашите колеги, нито на близките си.

На 20 септември денят е благоприятен за поставяне на ново професионално начало, въпреки че общуването е затруднено. Отложете планираните разговори, които ще ви донесат разочарования. Позволете си да отправите запитване към чуждестранни фирми за бъдещо делово сътрудничество.

На 21 септември амбицията ви дразни вашите колеги и е причина за обтегнатите ви отношения. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност са повод да се чувствате неразбрани. Помислете за нови възможности за обогатяване със знания.

На 22 септември почивният ден предупреждава да не тръгвате в командировка, за да не си загубите времето. Откажете се от допълнителна работа, ако е свързана с натоварване, за да се справите с вашите основни задачи.

На 23 септември, в почивния ден, до обед отхвърлете планираните задачи. Нетипичното за вас лекомислие и неизпълнените ви обещания са преди всичко във ваша вреда. Не споделяйте плановете си, говорите повече от безопасното.

На 24 септември се пригответе за грешки на работното място, които ви създават проблеми и в личните ви отношения. Новите ви идеи ще повлекат след себе си финансови загуби. Ако сте си направили планове как и къде да вложите парите си, могат да ви ги провалят.

На 25 септември бъдете отговорни към работата си, особено ако са ви натоварили с нови задължения. Рекламирайте търговските си идеи и намерения от предишните дни. Смело тръгнете към поредната поставена цел.

На 26 септември сте изпълнени с желание за работа, но трудности ще ви попречат да завършите докрай започнатото. Важното е да не се ядосвате. Не провеждайте важни разговори и не се захващайте с разрешаване на лични проблеми.

На 27 септември до обед се пазете от разправии у дома заради предстоящо делово пътуване. Премислете отново плановете си. Преценете дали са перспективни или не си струва да рискувате. Ако са доходоносни, помислете дали тяхното начало през този месец е прибързано или е навременно.

На 28 септември се бунтувате срещу света и настроението ви ще се отрази на околните. Вместо да си печелите врагове, работете концентрирано и не разказвайте за плановете си дори и на вашите
близки.

На 29 септември, в почивния ден, трудностите на работното място, заради които са ви натоварили с нови задачи, са основната причина за рязка смяна на настроението ви. Прекалено високото ви самомнение днес работи във ваша вреда и ви печели врагове.

На 30 септември от сутринта в почивния ден се пазете от травми. Ще се наложи да се занимавате със семейни проблеми, свързани с наследство. Не губете професионалната си увереност и оптимизма си. Не отлагайте задачите си. Раздразнителни сте и постоянно се заяждате. Целият свят ви е крив.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)