Зодиите, които сънуват пророчески сънища. Не ги пренебрегвайте!

Хората винаги са се интересували от сънищата и най-вече от тяхното значение. Особен интерес предизвикват пророческите сънища, които могат да ни предупредят за някаква опасност или задаващи се промени.

Астролозите не се съмняват, че такива сънища съществуват. Но само определени зодии са в състояние да ги сънуват често.

Обикновено хората сънуват пророчески сънища в нощта на четвъртък срещу петък. На тези четири зодии обаче това им се случва доста по-често.

Експертите твърдят, че това може да се случи на рождения им ден, на петък 13-и, както и във всеки ден, когато звездите и планетите са конфигурирани възможно най-благоприятно.

Днес от jenata.blitz.bg ще ви разкрием кои са най-чувствителните зодии, които по-често сънуват пророчески сънища и в чиито думи е добре да се вслушвате от време на време.

Овен

Овенът е типичен представител на стихията Огън. По-точно, той е най-яркият „огнен“ човек.

Енергийният му фон е много силен и в същото време изключително стабилен. Това означава, че той може да сънува пророчески сънища по всяко време.

Появата на подобни сънища е непредсказуема, а тяхното значение в повечето случаи се отнася за обкръжаващи събития, които не касаят личния живот на Овена.

Представителите на този знак са добри в прогнозирането на общото бъдеще. Това до голяма степен е възможно благодарение на техните сънища и мощна интуиция.

Дева

Девите сънуват пророчески сънища, само ако се намират в много сложна ситуация.

Всеки от нас се нуждае от време, за да се възстанови от тежък проблем. При Девите в такива случаи се отваря енергиен канал, през който звездите и планетите ги захранват с творческа енергия.

В пророческите си сънища представителите на тази зодия виждат собственото си бъдеще, но понякога значението им е много трудно за дешифриране и отнема известно време.

Девите са мъдри и понякога чрез сънищата планетите им помагат да се настроят на правилната тоналност. Това също са вид пророчески сънища, но те не показват какво ще се случи, а какво е най-добре да се избягва.

Скорпион

Неслучайно Скорпионите са смятани за мистериозни хора. Някои смятат, че в сънищата си те могат да общуват с другия свят и дори да видят какво се случва в момента с някой техен познат.

Тези хора спадат към стихията Вода, а тя винаги повишава интуицията. И провокира появата на пророчески сънища.

Експертите съветват представителите на тази зодия да увеличат енергията си и внимателно да анализират сънищата си.

Водолей

Водолеят има много необикновен и изключително мощен интелект. Предчувствието му е много силно. Той винаги е в епицентъра на различни събития, за годините си е изключително мъдър и е запознат добре с човешките пороци, слабости и проблеми.

Сънищата на Водолеите са отражение на техния ум и скритите кътчета на съзнанието им, които често се събуждат по време на почивка.

Пророческите им сънища са свързани с тяхната работа, бизнес и любов. Често се случва насън да им дойдат нови идеи. Пример за това е Менделеев, който насън е видял как да подреди всички елементи на периодичната таблица.

jenata.blitz.bg


image0 (9K)