НАЙ-НОВИ:

Зодиакът. Жените, които обичат да са кротки във връзката

В романтичните връзки има два типа хора: тези, които обичат да поемат контрола в отношенията и онези, които позволяват партньорът им да поеме кормилото на връзката.

Едната роля е по-доминираща, другата – по-покорна. Разбира се, в много връзки, тези две роли са добре балансирани и никой от двамата партньори не притежава повече власт от другия.

Все пак има няколко зодиакални знаци, които предпочитат да делегират правата за управлението на съвместния живот, на своята половинка. Те често го правят естествено и на драго сърце.

Астрологията може да ни каже много за това как хората се държат във взаимоотношенията.

След като знаете зодията на една жена, можете донякъде да прецените доколко би се подчинила тя на своя партньор.

Вижте дамите от кои 5 зодии най-често оставят контрола в ръцете на своята силна половинка:

Телец

Що се отнася до връзките, жените Телец не са толкова доминиращи, колкото другите зодии. Те предпочитат да се отдадат на лукса, който връзката им осигурява – както материален, така и емоционален.

Това не означава, че жените Телец нямат силен характер. Просто те биха предпочели да бъдат пасивни в отношенията и да позволят на партньора си да контролира по-фините детайли, като например в кой ресторант да вечерят, в какъв хотел да отседнат, на какво събитие да отидат и т. н. Дамите от този знак са търпеливи и се съгласяват с мнението на партньора си, стига той да им осигурява начин на живот, който да им допада.

Близнаци

Жените от зодия Близнаци мразят да вземат решения, свързани с бита. Следователно, те рядко поемат доминиращата роля във връзката. Дамите от този знак са приспособими към всякакви условия, така че за тях не е проблем друг да взема важните решения в житейски план.

Всъщност това, че са покорни във връзката, им помага да се съсредоточат върху други аспекти от живота си, които са им по-интересни. Близнаците обаче имат две личности – така както могат да се подчиняват, така в един момент могат да решат да бъдат контролиращи.

Дева

Жените Деви са доста срамежливи и не обичат да бъдат център на внимание, което допринася за желанието им да бъдат по-пасивни във връзката. Дамите от този знак са силно критични към себе си и предпочитат партньорът им да контролира различни аспекти от съвместния им живот, защото смятат, че той може да се справи по-добре в това отношение.

Жените Дева вярват, че съобразявайки се със своя партньор, те всъщност му демонстрират своята лоялност, любов и подкрепа.

Везни

Жените от този знак са фокусирани върху идеята за справедливост, така че те биха искали връзката им да има променяща се динамика. Тоест, дамите от зодия Везни често са твърде дипломатични и оставят партньора си да поеме доминиращата роля. Оставят го обаче само за определен период от време. След това очакват да дойде техният ред и те да поемат кормилото във връзката.

Жените – Везни невинаги харесват подчинената роля, но понякога се оставят с неохота половинката им да ги командва, само и само, за да има мир в отношенията.

Риби

Дамата от зодия Риби харесва идеята партньорът ѝ да се чувства по-доминиращият във връзката. Тя с готовност му позволява той да взима важните решения и да „управлява“ бита и семейния живот, като в известен смисъл това е нейният начин да му покаже, че го обича.

Жените Риби са безкористни и безкрайно състрадателни, те искат да угодят на половинката си по всякакъв начин, дори това да означава да показват покорство.

Източник: Tialoto.bg

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Любимецът на зрителите в „Маскираният певец” Бебето се превърна в…