Зетят на Стоичков проговори: Никога не ми е удрял шамари, дъщеря му ми изневеряваше

Семейните драми, които разкъсват фамилията на Христо Стоичков, изглежда, нямат край. По-малко от 3 години, след като им направи сватба като от приказките в хотела край езерото в Правец, малката му дъщеря Христина и хърватският му зет Лука Белич обърнаха гръб на брака и на любовта си и съвсем скоро официално ще бъдат бивши съпрузи.

Христина и Лука са сключили устно споразумение, съгласно което ще се явят пред български съд, за да разтрогнат брака си по взаимно съгласие. Уговорката им е това да се случи през лятото, за когато малката щерка на Камата планирала да се върне за няколко седмици в София, споделят запознати с намеренията й. Практически няма как двамата все още законни съпрузи да се разделят и пред закона по-рано. В момента Христина е блокирана в САЩ заради пандемията от коронавирус, а бившият й възлюбен пък е изолиран в Къщата на сръбското риалити „Задруга“, в което влезе в началото на месеца.

Като загрижен баща и човек от по-старото поколение, което не разтрогваше семейството си за щяло и не щяло, самият Стоичков е направил опит да попречи на развода. Камата подходил дипломатично към младите със съвети, че никой брак не е идеален и почти всички двойки се сблъскват с изпитания, но не бива камъчетата да преобръщат каруцата. Със сигурност Ицо е имал какво да каже на дъщеря си и зетя от пиедестала на съпруг с 32-годишен стабилен брак.

Опитът на Камата да осуети развода е бил единственият път, в който той се намесил във връзката на дъщеря си. За това призна самият Лука Белич пред камерите в сръбското риалити: „За последно имах разговор със Стоичков, преди с Христина да се разделим. Разказах му всичко и се опитахме да изгладим отношенията с дъщеря му, но не се получи. Много медии писаха, че съм получил шамари от него заради мои изневери, които обаче никога не са се случвали. За 6 години никога не съм изневерявал на жена си. Но преди нея си признавам, че съм бил с доста жени.“ Освен по телевизията „Задруга“ се излъчва и в специална платена стрийминг платформа.

Там бе показано видео, в което Белич надълго и нашироко обяснява как се е стигнало до раздялата с Христина. Неприятностите започнали през 2018 г. След едномесечен престой в България тя се върнала в Америка доста променена и по-студена към съпруга си. Изведнъж решила, че иска да ходи на фитнес, като Белич нямал нищо против това. Съмненията започнали да се прокрадват, след като Лука няколко пъти засякъл Христина да води дълги телефонни разговори и да ги прекъсва при неговото появяване. Един ден тя решила да отиде на басейн. Вече сигурен, че помежду им има трети човек, Лука тръгнал след нея.

„Когато се появих на басейна, тя се притесни. Когато я попитах с кого разговаря, тя моментално изтри последния си разговор. Не исках да правя скандали на басейна и да й вземам телефона от ръцете, защото все пак това е Америка и могат да те арестуват. А аз никога не съм вдигал ръка срещу нея, не съм насилник“, твърди Белич пред съквартирантите си в риалити шоуто. На следващия ден хърватинът си събрал багажа и се прибрал в родината си. По думите му до ден днешен Христина разказва, че той я е изоставил.

Blife.bg


image0 (9K)