НАЙ-НОВИ:

Защо не си струва да се захващате с женен мъж

Смята се, че да имаш връзка с женен мъж е нещо лошо. Но нека оставим настрана моралното осъждане, обществените принципи, етичната страна и погледнем на ситуацията от съвсем различна гледна точка, за да видим важните фактори, които ще повлияят негативно на отношенията на една такава връзка в бъдеще.

Неслучайно хората са казали, че не можеш да изградиш своето щастие върху чуждото нещастие. Какво ще стане, ако все пак успеете да унищожите нечие семейство и да направите чуждия мъж свой?

Много момичета не изпитват искрени чувства към бъдещия си партньор. За тях това е нещо като лесна плячка, с която могат да подобрят материалното си положение. В този случай това е загуба на време.

Защо се влюбваме в женени мъже и какви опасности крие подобна връзка

Мъжете усещат границата между истината и фалша. Такива отношения нямат бъдеще, защото ще се сблъскат в айсберг от лъжи и бързо ще бъдат разрушени.

Много е трудно да живееш във връзка без любов и не е възможно да се преструваш дълго време. Ето защо, преди да вземете подобно решение, е необходимо да претеглите плюсовете и минусите.

Вгледайте се внимателно в избраника си, а не в материалното му състояние. Съвместният живот е работа, взаимно разбиране, любов и търпение. Страстта не трае дълго. Пламъкът й постепенно изгасва и всички недостатъци стават все по-ясно изразени.

Какво остава след периода на цветята и бонбоните? Усещане за обич, уважение, редовен секс и нищо повече.

Дори в най-хармоничните отношения настъпва период, в който човек трябва да се потопи до шия в ежедневните трудности и проблеми. И в този случай само двойка, която е успяла да намери обща позиция и да укрепи връзката си с невидимата нишка на любовта, може да преодолее препятствията.

Напоследък все по-често ставаме свидетели на ситуация, при която съперничеството пречи на трезвата оценка на реалността.

Това е като да искаш да си купиш нещо в магазина, към което проявяват интерес още няколко души. Доста често нямаме нужда от тази покупка, но стремежът към печалба ни кара да я искаме за себе си.

Какво се случва след това? След по-внимателно вглеждане придобиването на тази вещ вече не изглежда толкова привлекателно и веднага възниква въпросът: накъде трябваше да гледам, за да не забележа всички недостатъци?

Така е и с избора на бъдещ партньор. Ето защо понякога трябва да слушате не само инстинктите и зова на сърцето, но и да използвате ума си.

Ако момичето все пак успее да отдели мъжа от семейство му, картината ще остане завинаги в съзнанието й, тъй като избраникът й веднъж вече е излъгал жена си. Тя няма да бъде изтрита с времето и всеки път ще се осъществява своеобразна проекция на ситуацията.

Страхът, че някой ден мъжът, който е излъгал веднъж, ще го направи отново, ще преследва двойката през целия й съвместен живот.

Освен това, както е известно, младостта е само миг. Затова и трябва да се възползвате от нея по най-правилния начин.

Не хабете най-прекрасните години от живота си в търсене на непостижимото щастие. Стремейки се да унищожите живота на някой друг, трябва да помислите дали върху руините ще може да бъде построена здрава основа за бъдещ съвместен живот. Това е малко вероятно.

jenata.blitz.bg За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Руският премиер Михаил Мишустин призова сънародниците си да се въздържат…