Заради Covid-19 недоимъкът влязъл в новия, луксозен дом на Асен Блатечки и Диляна Попова. Дали ще изкара от там…

Социалната изолация и липсата на ангажименти заради Covid-19 съвсем не е единственото, което тревожи Асен Блатечки. Актьорът, когото в момента гледаме в главната роля на новия сериал на Нова тв „Ягодова луна“, изживява един от големите си кошмари в личен план, пише show.blitz.bg

Преди около месец, когато още положението изобщо не беше толкова затегнато, колкото е към днешна дата и животът все още протичаше по нормалния начин, Блатечки си купи ново жилище. Актьорът теглил ипотечен кредит за имот от 120 квадратни метра, както и за неговия ремонт и луксозното му обзавеждане.

Заради фосмажорните обстоятелства обаче, сега любимият на красавицата Диляна Попова не може да изплаща общия им дом, защото е без работа от 8 март насам, когато заради коронавируса всички театри в страната затвориха врати, а няма и яснота кога отново ще работи, пише „Уикенд“.

Още тогава моделката Диляна Попова изрази мнение, че според нея положението не е извънредно, а направо военно, а причината за гневните изблици и при двамата със сигурност в случая е най-вече финансова.

Новият аристократичен апартамент на двойката, който според информациите струва близо 400 хиляди лева, се намира не къде да е, а на централната софийска улица „Уилям Гладстон“ и е обзаведен по последен писък на модата – с мебели, поръчани от Италия и Австрия, избрани от професионален интериорен дизайнер.

Парадоксът в случая е, че Асен Блатечки е един от най-добре платените актьори в България в момента, а Диляна Попова – една от най-успешните и търсени моделки, но въпреки това им се наложило да теглят ипотечен кредит, за да сбъднат мечтата си за съвършен общ дом.

Актьорът не може да се запише даже и на трудовата борса в момента, тъй като се води „свободен артист“, а най-новият му филм „Останалото е пепел“, в който участва и Диляна, така и не пожъна успех в кината, може би защото излизането му по екраните съвпадна с обявяването на мерките срещу заразата.

Блатечки има и допълнителни задължения към голямата си дъщеря – плод на прекратената връзка с бившата му жена Катерина. Той веднъж вече се връща при Катерина след раждането на сина си от Диляна и неполучилото се тогава съжителство с нея. Сега вече това няма как да стане. Бившата му жена има добри планове за живота си, в които изпращанет и посрещането на актьора със сигурнст вече не се включват.


image0 (9K)