НАЙ-НОВИ:

Започва нов хитов сериал с Къванч Татлъту в главната роля

Една вълнуваща история за любов, изпепелена от силата на възмездието, предстои в “Искрите на отмъщението” по bTV. Премиерният сериал започва на 11 септември.

[ad id=”225664″]

В главните роли са двама от най-обичаните турски актьори –  Къванч Татлъту, познат от сериалите “Перла”,  “Забраненият плод”, “С Русия в сърцето” и “Север Юг”, както и Туба Бююкюстюн, станала световноизвестна с емблематичното си превъплъщение на “Гордата Аси” в едноименната мелодрама.

За стайлинга си в “Искрите на отмъщението” Къванч Татлъту прави изрична уговорка с продуцентите, че ще се довери само на жена си – дизайнерката Башак Дизер. Двамата сключиха брак през 2016 година. Това стана на пищна сватбена церемония в посолството на Турция в Париж. През февруари отпразнуваха втората си годишнина с екзотично пътешевствие до пустинята Вади Рум в Йордания.

С участието си в “Искрите на отмъщението” Къванч Татлъту става най-скъпоплатеният актьор на турския пазар. Хонорарът му е близо 100 000 турски лири и то за всеки епизод, в който участва.

[ad id=”263680″]

Туба Бююкюстюн плени сърцата на публиката с ролята си на Аси в сериала “Гордата Аси”. За играта си в него 36-годишната актриса е номинирана в категорията “Най-добра актриса в сериал” на фестивала в Монте Карло. Преди месец пък американско издание я постави на 17-о място в класацията за 100-те най-красиви жени в света за 2018 година – “Top Beauty World”.

19min.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
На 80-годишна възраст почина руският естраден певец Йосиф Кобзон, съобщиха…