НАЙ-НОВИ:

Започва нова вълнуваща история след финала на “Сълзи от рая”

Вълнуваща история за любов, амбиция и препятствия ще прикове вниманието на публиката от първите минути на новия турски сериал, който започва в праймтайма по bTV.

Романтичната драма „Завинаги“ е новото впечатляващо постижение на турската кино индустрия в сферата на теленовелите, което зрителите на bTV ще могат да гледат от 16-и октомври в 20 часа.

Името на Йозджан Дениз – любимецът на милиони жени, едва ли има нужда от специално представяне. Той е част от талантливия актьорски състав на сериала.

Главната героиня – Сурея (в ролята Аслъ Енвер), е музикален талант с добра професионална реализация и скромен начин на живот. Израснала в мегаполиса Истанбул, Сурея има по-съвременни разбирания за живота. Всичко обаче се променя завинаги, когато се влюбва във Фарук Боран (Йозджан Дениз) – богат и красив бизнесмен. Семейството на Боран е от най-старите, заможни и аристократични родове в Турция. Майката, начело на рода, има четирима сина, но любовта ѝ е насочена най-вече към Фарук. За нея е важно синът ѝ да сключи брак с достойна жена, избрана от нея. Любовта обаче между Сурея и Фарук е по-силна и той ѝ предлага брак.

Без да подозира нищо за дълбоките семейни връзки и стари традиции, Сурея приема поканата на Фарук да се запознае с майка му в имението им в Бурса и там да обявят годежа си. Пристигането им е голям шок за амбициозната майка, която не може лесно да приеме непозната девойка. Сурея се опитва да спечели одобрението на бъдещата си свекърва, но с времето нещата се усложняват и животът в това 400-годишно имение става доста труден за всички негови обитатели.

Ще се изправи ли Сурея срещу тоталния матриархат? Драматичните последствия от една огнена любов и изпепеляваща амбиция ще се разкриват всяка делнична вечер в ефира на bTV. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Пътен инцидент с пострадал възрастен мъж е станал на пътя…