НАЙ-НОВИ:

Задържаха рускиня, предизвикала масов бой на луксозен круизен кораб (снимка)

Един човек е с рана на главата след масов бой между пътници на борда на австралийски круизен кораб. Още няколко души са по-леко пострадали. Оказва се, че сбиването е провокирано от рускиня, която е арестувана.

[ad id=”263680″]

Поради инцидента екипажът на кораба бил принуден да го върне обратно в Сидни, съобщава news.com.au, цитирано от blitz.bg.

Австралийското издание отбелязва, че всичко започнало, когато няколко мъже, които чакали на опашка за тоалетна, се скарали.

37-годишна рускиня, за която се смята, че е приятелка на един от тях, ударила 21-годишен мъж по главата с празна бутилка вино и го ранила. След това започнал масов бой.

[ad id=”225664″]

Охранителите на круизния кораб задържали рускинята и шестима мъже. Те били предадени на австралийската полиция. Мъжете били освободени по-късно, без да им бъдат повдигнати обвинения. Жената е била отведена в ареста към полицейски участък. Повдигнато й е обвинение за умишлено нараняване.

Лекари на кораба оказали първа помощ на пътника, който рускинята ударила с бутилка по главата. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Ръководи върховния орган на съдебната власт от 1981 г. до…