НАЙ-НОВИ:

Задържаха младеж, разбил и обрал няколко таксиметрови коли в Стара Загора

Мярка “задържане под стража“ определи съдът спрямо 20-годишен мъж за кражби от таксиметрови коли в Стара Загора.

[ad id=”225664″] По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 20-годишния Наньо П., привлечен като обвиняем по досъдебно производство за това, че в периода от 23.02.2018 г. до 19.03.2018 г. в Стара Загора, е влязъл в добре защитен имот и откраднал чужди движими вещи на обща стойност около 110 лева.

Установено е още, че на 23-ти и 24.02.2018 и два пъти на 19.03.2018 г., през нощта, обвиняемият Наньо П., разбивал таксиметрови автомобили, паркирани на различни места в Стара Загора. От монетниците им откраднал оборотни парични суми (от 10 до 40 лева). За целта Наньо П. е разбивал стъклото на предната лява врата.

[ad id=”263680″]

Обвиняемият е криминално проявен и осъждан за престъпления от общ характер – кражби, противозаконно отнемане на моторно превозно средство. Деянията по настоящото производство са извършени в изпитателния срок на предходно осъждане на Наньо П.

Районен съд – Стара Загора е преценил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че Наньо П. е извършил престъплението, за което е привлечен като обвиняем и съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

[ad id=”237001″]

Взетата спрямо Наньо П. мярка за неотклонение може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд-Стара Загора. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
Първоначално поп певицата планираше да отбележи юбилея със специален концерт…