„Завинаги“: Не сте виждали Ипек толкова зла и отмъстителна, колкото в серията довечера

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ отмъстителната и изключително зла Ипек отива в магазина, където работи Есра и прави луд скандал.

Тя упреква на всеослушание момичето, че е крадла на мъже и че ще взема само това, което остане след нея. Стига се дотам, че охраната я извежда навън, но наранената млада жена вече има нов план. Нейна близка приятелка е собственик на магазина и нещата естествено се завъртат в полза на Ипек.

Майката на Бурджу отново е в центъра на събитията, разиграващи се този път в дюкяните на Капалъ чарши, където Есма, Къймет, Ипек, Осман и Бурджу са тръгнали на покупки за дарове от свекървата към третата ѝ снаха. Серен демонстрира лошото си възпитание и се излага навсякъде, като по този начин унижава и дъщеря си.

Влизайки от магазин в магазин, групата се оказва при бижутера, от когото Акиф купи пръстен за Санем. Майсторът пуска новината на Есма, която се ококорва в пълно неведение. В крайна сметка тя го принуждава да ѝ каже името на годеницата и остава като ударена, след като го научава.

Мурат пак говори на Баде за любовта си и ѝ предлага брак, но без да бягат и да се крият, а да го направят по всички традиции. Момичето е много щастливо, но все още нищо не му отговаря.

Сюрея разказва на Фарук, че болестта на Бегюм се е върнала и евентуалната операция е изключително рискова за живота на лекарката. Двамата отиват в дома на Бегюм, където съобщават на Емир какво се случва с майка му.

Каква ревност пробожда сърцето на Есма и защо, гледайте в епизода довечера по бТВ.


image0 (9K)