„Завинаги“: Когато дете изгуби майка си, светът за него свършва…

Много тъжен, сърцераздирателен епизод тази вечер ще гледат почитателите на хитовия турски сериал „Завинаги“. На много изпепеляваща мъка и сълзи ще станат свидетели те, а вероятно и тяхното гърло ще се свие от съпричастност.

Но какво ще се случи?

Емир и Джан са в болницата, където притеснени пристигат и Сюрея и Фарук. Заедно те изчакват приключването на спешната операция, на която е подложена Бегюм. След дълги часове от хирургичния блок разплакан излиза д-р Левент и на всички близки остава да приемат факта, че Бегюм си е отишла. Много драматизъм и завладяваща игра на актьорите.

Актрисата Йозге Борак, в ролята на Бегюм, напуска хитовия сериал “Завинаги”

В дома на Гарип никой не е в състояние да се пребори с думите на Сирен, която напада семейство Боран по всички възможни начини. Нейна фикс идея става възможността да избави Бурджу от Осман и тя се залавая за работа.

”Завинаги”: Фурор на шармантната, но плиткоумна майка на Бурджу

През това време Ипек е разбутала гнездото на осите в имението и там настъпва истински апокалипсис от викове, упреци и кавги. Обвиненият в изневяра Фикрет страстно защитава невинната Есра, а султанката не може да овладее синовете си. Ипек е персона нон грата, защото е изложила фамилията и това само я мотивира за отмъщение по всички фронтове. Младата жена си припомня срещата с частния детектив, нает от Есма, за когото Ипек разбира, че е следил Сюрея. „Искаш война ли, г-жо Есма? Ще я имаш!“ – така се заканва снахата на свекърва си.

В имението покрусени се връщат Фарук, Сюрея и изпадналият в шок Емир. Застана настрани, Сюрея си припомня срещата с Бегюм преди дни, когато майката ѝ казва, че ако с нея се случи нещо, първият обвинен от сина ѝ за това ще бъде именно Сюрея.

Адем отново полудява, защото Дилара си е тръгнала от дома им и му е оставила само кратка бележка. Той тръгва да я търси и я открива при леля ѝ. Там Дилара му казва, че иска да се разведе с него.

Разговорът между Санем и Дилара е много труден, защото лелята трябва да признае всичките си грехове. Тя съобщава само за откраднатата огърлица, когато получава СМС от Акиф, че я чака в тяхното кафене.

С натежали от вина и мъка крака Санем отива при бащата на детето си. Дошъл е моментът на жестоката истина.


image0 (9K)