НАЙ-НОВИ:

Жоро Торнев и Роро напуснаха VIP Brother

Жоро Торнев и Роро Кавалджиев станаха поредните напуснали къщата на риалити шоуто VIP Brother след зрителски вот.
Номинираният Ути Бъчваров продължава в състезанието, а Борислав Комсийски събра най-голям вот и се спаси от елиминации по средата на живото предаване.
След бедственото положение, което настъпи в къщата заради отказа на Христо Живков да участва в мисия “Сериал”, актьорът успя да си навлече негативите на почти всички съквартиранти, а самите те се определиха като “жертви на заложническа криза“, пише “Дарик”.

Ентусиазмът им да убедят Христо да промени решението си бързо отстъпи място на разочарованието и отчаянието, а Миглена Ангелова и Емануела признаха, че единственият изход от тази нелепа ситуация е Христо да напусне шоуто по собствено желание. Полевите условия в къщата не успяха да обединят звездите и те така и не се опитаха да излязат с предложение към VIP Brother. Той постави забавна мисия, която им даде шанс да си върнат част от комфорта.

Празният хол на къщата се превърна в дансинг, а съквартирантите трябваше да танцуват на популярни песни по такъв начин, че Жоро Торнев и Вальо Михов да ги познаят, без да чуват музиката. Успешният край на мисията обаче се превърна в повод за пореден скандал. Звездите така и не успяха да се обединят в избора си за най-важното нещо, което им беше отнето, и в крайна сметка решиха да заложат на алкохола и цигарите.

Необичайният избор предизвика нови сблъсъци, а къщата отново се раздели на два лагера. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Краят на октомври е идеалното време за приготвянето на една…