НАЙ-НОВИ:

Жестоко убийство в Карнобат, извършено от рецидивист

71-годишният мъж от карнобатското село Церковски, който е арестуван за жестокото убийство на свой съселянин, е добре познат на полицията, съобщава Флагман.

Според неофициална информация става въпрос за Алекси Стоянов.

Преди четири години той е арестуван за нападение на полицай от РУП Карнобат и с нож се опита да го заколи. Мъжът е с дебело досие, многократно осъждан и лежал в затвора. Процесът за нападение над полицейски служител още е висящ, а той е извършил престъплението в изтърпяване на условна присъда. През 2016 година, Алекси се опита да трогне Бургаския окръжен съд и заяви, че иска да умре спокойно в Церковски, като свободен гражданин, а не в затвора, тъй като се очертаваше да го пратят за дълго на топло. Бавното правосъдие обаче осигури на Алекси да излезе от ареста, а делото му все още се влачи по съдебните инстанции.

В петък Алекси извикал един от малкото си приятели от селото – Коста Костов, на 65 години. Всички други го отбягвали, защото бил кибритлия и създавал много проблеми. Ставал изключително избухлив щом се напие. Не е ясно какво е провокирало гнева му, но той е намушкал Коста с нож в дясната част на тялото, извлякъл го до поляна край селото и го оставил да умре, агонизирайки в страшни мъки.

По-късно днес в Окръжен съд Бургас предстои да се гледа искането за налагане на постоянна мярка на убиеца. Тогава ще станат ясни и допълнителни подробности, но според информация на Флагман, срещу Алекси имало достатъчно доказателства – ножът, с който е убит Коста е открит в дома му, там е имало и следи от кръв. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Наставникът на Берое Димитър Димитров потвърди, че желанието на клуба…