НАЙ-НОВИ:

Жертва на доктора мошеник, “лекувал” сърца: Сложи ми стент без да знам, бях здрав

“Имах високо кръвно и реших да потърся кардиолог. Попаднах на д-р Петър Лазов, който веднага ме попита дали имам болки в гърдите. Поиска да ми направи коронарография, аз му отговорих, че вече имам такава и съм в прекрасно състояние.”

Това заяви пред Нова телевизия възрастен мъж – жертва на кардиолога, поставял стентове на здрави пациенти.

“На следващия ден той се опита да ми сложи стент без да знам, докато уж ми прави коронарография. Виждах на екрана как кръвоносните ми съдове се пълнят. Плачех, не знаех какво да правя. Каза ми, отиваш да ти слагат байпас в София. Оплаках се на дъщеря ми, а стендът ми беше сложен неправилно и се движеше свободно из кравъвоносния ми съд. През това време аз не знаех, че имам стент в тялото. Не съм давал разрешение”, разкри възрастният мъж пред камерите на Нова телевизия в разследването на Васил Иванов.

57 000 лева заплата взел кардиолог в областна болница!

“В болница в София ми наместих стента, а лекари ми казаха, че не съм имал нужда от такъв, защото съм бил здрав. Самите лекари се възмутиха от това действие. Сложеният ми стент е индийски”, допълни той.

“Според лекар в столицата, животът ми е бил на косъм при транспортирането от Пазарджик до София, тъй като стентът е бил свободен из съдовете ми”, завърши жертвата на д-р Лазов.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
"NON TEMETIS MESSOR. Изпийте едно, две за професор Вучков. За непримиримостта,…