Женският баскетболен отбор на Берое си поставя високи цели за новия сезон

Женският баскетболен отбор на Берое ще бъде представен на феновете си в петък. Тогава в Общинска спортна зала баскетболистките ще изиграят контрола срещу македонския Бадел (Скопие). Двата отбора ще се срещнат още веднъж и в събота от 12 часа на обяд. Досега старозагорки са изиграли две контроли, спечелени в Турция срещу Едирне (Одрин). На 5 октомври Берое ще изиграе първия си мач в Адриатическата лига срещу сръбския Партизан Белград като гост.
В прeсклуб БТА в Стара Загора изпълнителният директор на клуба Иван Николов, треньорският щаб в лицето на Дарин Великов и Тодор Цветанов и капитана Милена Тoмова дадоха пресконференция.

„Започнахме да градим нов отбор, само с две баскетболистки от миналата година, трябва ни много време да се сглоби състава, защото привлякохме 10 нови състезателки“, каза Дарин Великов и не скри, че са големи както очакванията към отбора, както и амбициите му.

„Имаме хубав състав, атмосферата тук е добра“, разкри капитана на отбора Милена Томова.
„Имаме още много работа и нещата няма да се получат бързо. Надяваме се тази година да бъде нашата година, имаме глад за успехи“, заяви още Дарин Великов.
Той не скри че целите пред отбора са високи и според него конкуренти на Берое в първенството и за Купата ще бъдат Монтана Хасково и Нефтохимик.


image0 (9K)