НАЙ-НОВИ:

Женските недостатъци, които правят мъжете луди

Силната страна на човечеството би намерило добрия ви апетит за нещо изключително чаровно

Докато повечето жени се опитват да постигнат прословутия идеал, мъжете се влюбват не в дългите крака и безупречните маниери, а в … недостатъците. Много често дамите смятат някои свои черти за неприемливи, но силната част от човечеството ги намира за чаровни.

Вижте кои женски недостатъци привличат до полуда мъжете:

Добрият апетит

В преследване на тънка талия и стърчащи ключици много момичета стигат до крайности и прекаляват с яденето на маруля и извара с ниско съдържание на мазнини. Естествено, те правят това без особен ентусиазъм, което дразни мъжете повече, отколкото ги очарова.

Ето защо не трябва да се страхувате да поръчате парче пица или порция паста на първата си среща – потенциалният любовник определено ще оцени здравословния ви апетит.

Независимостта

Всъщност има мъже, които се страхуват от жени, които не се нуждаят от тях всяка секунда. Само помислете, имате ли нужда от такъв „рицар“?

Силният мъж ще бъде привлечен само от онази жена, с която ще се чувства равнопоставено, която ще се развива самостоятелно и ще се превърне в мотивация за нейния избраник.

Най-важното тук е да намерите баланс и да не се превърнете в „жена с топки“.

Небрежността

Не, това не означава, че можете да срещнете любовник по време на тренировка с огромно петно от шоколад на тениската си. Но ако парче лак за нокти се е откъснало от нокътя ви или от опашката ви е паднало кичурче не се паникьосвайте. Най-вероятно мъжът дори няма да обърне внимание на подобна дреболия и ако го направи, той ще разбере само, че сте жив човек, а не порцеланова кукла.

jenata.blitz.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
"Самохвалството в този случай е неуместно, защото повечето от реакциите…