Жените от тези 4 зодии са вечно стройни и красиви

Най-големият ужас за всяка жена са килограмите, поддържането на добра форма и стройна фигура. Но има галеници чисто зодиакално, които без много да се напъват изглеждат перфектно до дълбока старост. На тях някак астрологично им е заложено да бъдат освен слаби и изключително красиви и харизматични.

Представителките на следните 4 зодии нямат проблемите на повечето жени:

Жените БЛИЗНАЦИ сериозно следят какво ядат и предпочитат да нахранят ума си, след като са опитали по мъничко от някакви здравословни вкусотии. Те обожават необичайните, леки ястия, затова и нямат дертове с фигурата си.

И както може да се очаква, царица ЛЪВ е богопомазана във всичко. Освен силен и нетърпящ възражения характер, жената Лъв може да си позволи да яде всичко и по много, да не виси в тренировъчни зали и на всичко отгоре да изглежда идеално без да полага някакви усилия. Просто има добър метаболизъм.

В полезрението ви попада стройна, слаба, привлекателна жена, която се оказва зодия ДЕВА. Е, няма как точно Девите да не са върхът. Имат си гените, но и звездите са им дали едно рамо. А колкото до това дали те самите полагат някакви грижи за себе си, можем да кажем едно огромно ДА. Козметичните продукти на тези жени могат да се поберат само в будоар – мястото, което е тяхната светая светих. Там ще намерите десетки бурканчета с всякакви мазила за лице и тяло, за всякакви разкрасяващи процедури. Няма как такъв тип жена да не е перфектна.

И идва ред на друга огнена зодия, която помита с енергията си всяка излишна мазнинка, а духът ѝ озарява чертите на лицето с много плам и ентусиазъм. Вероятно не се чудите от коя зодия е подобно излъчване… СТРЕЛЕЦЪТ остава строен, атлетичен, емоционален до край. Тези жени са винаги в движение, физическата активност за тях е жизнено важна и без значение къде се намират – дали на работа, в планината или във фитнеса, амазонките са във форма.

Какво да се прави, всички сме шарени и няма как да бъдем еднакви. Някои са пухкави, други по-малко, трети са умни, а на четвърти е дадено всичко. Борбата в живота на всеки е различна и той води своите битки такива, каквито сам реши.

 


image0 (9K)