НАЙ-НОВИ:

Жените, които е опасно да вбесяваме

Казват, че жените са отмъстителни същества и забравят трудно. Може би това е така до известна степен, но има няколко определени зодии, които са по-опасни от останалите и е по-добре да не си играете с търпението им, защото може да пострадате сериозно, ако ги разгневите.

Ще ви разкрием кои са най-пламенните женски зодии и защо не бива да ги ядосвате, ако искате да продължите да живеете мирно, тихо и щастливо.

Скорпион – естествено, че няма как да не започнем с опасните Скорпиони, които жилят смъртоносно, ако ги настъпиш. Те имат буен нрав, емоционални са и могат да си отмъстят успешно, ако решат.

Близнаци – дамите Близнаци се палят много бързо и има вероятност да изгорите в техния пожар от емоции, ако не знаете как да го угасите. Имайте едно наум с тях, защото никога не знаете с коя тяхна личност си имате работа.

Стрелец – те изглеждат спокойни и добри, но всъщност са доста злопаметни и не търпят, когато нещата не се получават както те искат. Ще минат през, за да получат това, което искат. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
Лек автомобил блъсна в Благоевград 42-годишен работник на общинската сметопочистваща…