Жена е отровила шестима роднини с цианид – искала да контролира финансите на семейството

Жена е отровила шестима роднини с цианид за пари в продължение на 14 години, пише вестник „Гардиън“.

През цялото време Джоли Томас от южния индийски щат Керала била мотивирана в действията си от желание да контролира финансите на цялото семейство.

47-годишната жена попаднала под подозрение едва след като мъжът на сестра й се усъмнил, че може да е подправила завещанието на родителите си, съобщава 24 часа.
Полицията отри, че през годините Джоли Томас е присъствала на смъртта на шестима свои роднини и всеки път те са яли храна, приготвена от нея. Първата й жертва била майката на съпруга й, която тя отровила с цианид в овнешка супа през 2002 г. След това със същата отрова убила и бащата на съпруга си през 2008 г..
През 2011 г. дошъл ред на съпруга й, който бил отровен с цианид в ястие с ориз и къри.
Съдебните лекари открили отрова в тялото му, но полицията по неясна причина класифицирала Чичото на съпруга й бил отровен с цианид в кафето, като полицията смята, че Томас го убила, защото настоявал за допълнителна аутопсия на тялото на своя племенник.
Последните две жертви на убийцата били 2-годишната дъщеря на Скария Шаджу, братовчед на отровения й съпруг. Тя отровила детето през 2014 г., а 2 години по-късно убила и съпругата на братовчеда. Тези две отравяния били с цел Томас да се омъжи за Шаджу, което станало факт през 2017 г.
Полицаите ексхумираха останките на всички убити от Джоли Томас и казаха, че са открили следи от цианид.
В понеделник Томас признала, че е извършила всичките убийства


image0 (9K)