НАЙ-НОВИ:

Железните пръти за Слави Ангелов удариха право в лицето ужасената България

Слави Ангелов

Светослав Пинтев

Новото предизвикателството към българската държавност е страховито. То й казва, че тя изобщо не съществува… Предстои да видим дали е така.

Долнопробни изверги с маски пребиха с железни пръти пред дома му главния редактор на в. „168 часа“ Слави Ангелов, който е най-уважаваният от гилдията български разследващ журналист, поне по мнение на мнозина колеги.

Третият изрод снимал побоя с камера, за да се отчете пред поръчителя очевидно. Ето този човек искаме на светло.

Този поръчител! Веднага!

Точно него… Сигурен съм, че всички нормални журналисти ще се съгласят с това. И няма да е лошо да се организират, за да го постигнат. Само с декларации няма да стане.

Мисля, че този път журналистите ще го направят, защото иначе ще стане като с Ана Политковская и дългата редичка след нея, белязали една държавност на извергите, избуяла от редиците на силоваците и Тамбовската мафия.

Ала българската журналистика е стара лисица

прави се на умряла, но не е

Сега ще схруска рибата…. Зъбите й все още могат да прегризат и гърлото на всеки изрод, забравил къде му е мястото. Точно това трябва да се случи. И ще се случи!

Добре е властите да си дадат ясна сметка, че в началото на извънредно положение това е свиреп шамар в лицето им, железни пръти в лицето на ужасената и изплашена за бъдещето си България, пълно компрометиране на тази мярка, зловещ сигнал, че тя може да е опасна за здравето на нацията.

по-опасна и от коронавируса

А уж всичко е за добро, за да оцелеем … Надали ще стане по този начин.

Следва да се очаква незабавно изявление на премиера, на външния министър и главния прокурор, защото този акт, при тези условия, е откровена заплаха за националната сигурност. Огромна заплаха, екзистенциална. И не само изявления очакваме, а и резултати. Веднага! Ако трябва и с помощ отвън.

Знаем колко сложно и дълго може да е едно разследване, но това не е такъв случай.

Журналистиката в България може да е зашеметена от години, но този зверски акт вече ще трябва да я събуди. И тя ще поиска сметка. За всичко. Дори да няма издания, в които да пише.

Източник: Faktor.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Почина първото куче с коронавирус в света, пише "Дейли телеграф",…